2012/01/05

Yön pikkutunteina

Frida the GP-ratsu :D (10min sutasu, kun piti jotain kuvaa saada...)


No ei vaineskaan. Me ollaan aloiteltu vuosi 2012 rennoissa meiningeissä mm. kevennellen ilman satulaa ja hekottaen, sekä viettäen muutaman päivän vapaan. Lisäksi ollaan saatu uudet kengät ponille alle ja treenattu hieman vakavamminkin.

Tänään (tai no torstaian) käytiin isolla kentällä treenailemassa. Frida käyttäytyi aluksi ihan fiksuksi, kunnes vaihdettiin suuntaa ja poni rupesi törppöilemään. Hyppi sivulle, pakitti ja steppasi eteen päin.

No päätin siinä, että jos ei kerta eteen päin mennä niin pakitetaan sitten. Pakiteltiin pitkin kenttää varmaan 10 minuuttia. Hiki tuli ponille, mutta eipähän enää temppuillut! Peruuttelu "treenin" jälkeen otin vielä pätkät sekä ravia että laukkaa molempiin suuntiin.

Laukan kohdalla ihmettelin, kun poni jaksoi alkuun peräpäätäkin heittää. Muutamassa kierroksessa kumminkin tyytyi laukkaamaan todella nätisti isoa ja pyöreää laukkaa (: Sai taas olla tyytyväinen - poni oli alkuun riekkunut, mutta lopuksi meni niin kivasti! (: Tänään pitäisi keksiä jotain rentoa kivaa...

ps. kameran putki palas tänään huollosta! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti