2014/07/12

Humputtelua ja lomailua

Peltotreeniä kauheassa paahteessa!

Kuten jokainen hevosenomistaja tietää: hevoseton on huoleton! Minorille kuuluu muuten hyvää ja pulskeaa (poika on vihdoin tajunnut, että laitumella voi myös syödä), mutta sen silmän vieressä oleva pahkura vuotaa verta... Ja minä olen yksi niistä hysteerisistä hevosenomistajista joka saa suurinpiirtein sydänkohtauksen kun 'mamman pikku mussukalla on jokin hätänä'! No nyt putsaillaan ja seuraillaan tilannetta, toivoen tietenkin parasta :)

Minorilla on siis sen oikean silmän vieressä pahkura tai mikä lie kummallisen näköinen patti, joka on ilmestynyt ilmeisesti viime kesänä. Eläinlääkäri on tutkinut sen ja todennut, ettei se vaikuta mitenkään näköön tms. Mutta nyt tosiaan joku nälkäinen paarma on keksinyt puraista pahkuraa ja jälki ei kovin kauniilta näytä... Onneksi ei mitään sen vakavempaa, sillä tuokin hoituu kunhan muistaa päivittäin hoitaa huolella :)

Ehdittiin ekalla laitumella maastoilla myös ilman satulaa! :)

Muuten kuuluu ihan hyvää, ollaan jatkettu aika rentoa linjaa. Lähinnä kuumuuden takia, mutta kieltämättä ei tuolla laitumella ole mitään loistavia maastoja... Laitumellakin humputeltiin yksi päivä ja sekin sujui kieltämättä ihan hyvin. Nyt on ollut pari päivää ihan täysin lomaa molemmilla ja huomenna (siis tänään) taas pitäisi keksiä jotain kehittävää tekemistä. Voisin kyllä yrittää raahata kameran mukaan laitumelle, sillä nyt ei ole vähään aikaan taas otettu yhtään kuvia, vaikka siihen mahdollisuus koko ajan olisi... Laiskuus iski! Ja niin, olin ahkera ja väsäsin blogille uuden bannerin (kuten varmaan kaikki jo huomasikin!), vähän kesäisempää meininkiä :)

Maastoilemassa 2. laidunpaikassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti