2014/07/24

Tilanne päivitys ja katsaus tulevaan


Mennyt viikko ollaan otettu pakon vuoksi rennosti. Silmäpahkuraa on hoidettu 2x/pv ja nyt muutama päivä enää 1x/pv. Nyt toivotaan, että ollaan jo voiton puolella... Lisäksi nappasin ponilta loputkin kengät pois tiistaina, sillä nekin rupesivat pahaenteisesti kilisemään ja kolisemaan. Senkin vuoksi siis ollaan otettu rennosti ja treenailtu ollaan kerran(?) kahden viikon aikana.

Tuo kyseinen treenikin oli vain käyntituuppailuja pellolla koska kovalle pohjalle ei viitsinyt ilman kenkiä mennä, mutta huomenna saadaan taas kengät jalkaan ja treenaus voi vihdoin jatkua. Poni kerkesi lihota ihan järkyttäviin muotoihin, mutta eiköhän se siitä syksyn mittaa :)


Sitten katsaus vielä hieman tulevaan, elikkäs huomenna on luvassa kengitys, jes! Lisäksi itse lähden huomenna iltapäivällä nauttimaan kesälomani viimeisestä viikonlopusta Puntala -festareille, joten poni saa vielä lomailla viimeiset lomailut. Sunnuntaina pitäisikin sitten jo lähteä työssäoppimaan! Vähän kyllä jännittää minkälaista tulee olemaan ja miten Minor sopeutuu, mutta eiköhän se hyvin mene :) Blogin puolella voi olla hetken taas hiljaisempaa, mutta lupaan päivitellä kunhan ollaan kotiuduttu uuteen paikkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti