2014/07/06

Vähemmän aktiivista bloggailua

alkuravailuja

Huhhuh! Ei ole kyllä lomalta tuntunut, sillä koko ajan on saanut repiä hiuksia päästä stressin takia. Jouduttiin noin viikko sitten vaihtamaan laidunta ja sen jälkeen kaikki on ollut enemmän tai vähemmän stressaavaa. Lisäksi vaihdettiin laidunta vielä kertaalleen pari päivää sitten.

Minoristakin olen jo osannut stressata, sillä se rupesi laidunvaihdon yhteydessä vahitmaan kavereita. No eihän se mitään, mutta kun lurjus ei mukamas ehdi vahtaamiselta syödä! Oikeasti näki päälle päin, että kilot vain karisivat. Tähän päälle Minorin muuttostressi -> paikallaan ei voinut seistä sekuntiakaan ja leuan alle ilmestynyt haava. Nyt onneksi ilmeisesti poika ehtii myös välillä syömään (en kyllä ole vielä nähnyt tälläistä ihmettä) ja muutenkin poika on ollut oma rauhallinen itsensä.

Maastoihinkaan ei päästy siltä yhdeltä laitumelta, joten Minor on nyt saanut liikunnan suhteen ottaa tosi kevyesti. Nyt ollaan pari päivää käyty käppäilemässä maastossa ja tänään taivuteltiin vähän laitumella. Minor oli tosi raskaan tuntuinen, mutta kuvissa näyttikin huomattavasti paremmalta miltä tuntui. Hyvin se oli kuitenkin kuulolla ja muutenkin hieno mies! :) Itsellä kyllä istunta vaan kärsii entisestään maastohumputtelusta, mutta ehkä sitten syksyllä taas ryhdistäydytään. Nyt kuitenkin koitetaan ottaa rennosti ja nauttia lomasta :)

loppuun kuskin tyylikäs takakeno! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti