2014/07/13

Peltotuuppailua ja muutamia kuvia


Tänään oli ohjelmassa peltotuuppailua, joka kyllä oli enemmän humputtelua. Minor kuunteli taas hyvin ja tuntui siltä, että senkin mielestä oli kiva päästä vähän "töihin" pitkästä aikaa. Tuossakaan laitumella ei tosin mitään ihmeitä tehdä, joten treenailu oli lähinnä ympyröitä ja muutamia siirtymisiä sekä hieman laukkabaanailua.

Joku päivä pitäisi yrittää ratsastaa oikein kunnolla pohkeet läpi ja poni ohjan ja pohkeen väliin, sillä lomailun takia se on aikamoinen mato! :D Ihan nätistihän se menee, mutta selkään se ei ole puoliakaan niin hyvä kuin keväällä. Etenkin kääntävät avut eivät paljoa kiinnosta ja muutenkin ollaan aika rautakankia. Mutta pistetään tämä nyt lomailun piikkiin ja syksyllä sitten ruvetaan taas treenailemaan oikein kunnolla :)


Simmun vieressä oleva patti vuotaa "ihanasti" verta. Tänään oli siis vuorossa taas myös sen putsailua. Käytiin myös ostamassa hööksistä kärpäshuppu, josko patti lähtisi paranemaan kun eivät ötökät pörräisi siinä koko ajan. Nyt vain pitää pitää peukut pystyssä, että huppu on sopivan kokoinen ja herra Minor suostuu sitä pitämään ;) Lisäksi hööksistä tarttui mukaan heijastinratsastusloimi, syksyn pimeitä maastoreissuja varten. Huomenna lupailin ponille, että otetaan rennommin, joten luvassa varmaan rauhallinen maasto + kuvailua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti