2012/12/22

Ihan liikaa energiaa

Talvi ja pakkaset... Itse rakastan talvea, on niin kaunista ja kun pukeutuu tarpeeksi, niin ei loppupeleissä kylmyyskään ole niin kamalaa. Mutta en kyllä rakasta sitä, kuinka meidän pieni poni kerää hirveästi energiaa. Vaikka liikuttaa 6-7x/viikko, niin poni on hirveän energinen. Kaiken lisäksi kummastuttaa se, että Frida ei syö mitään muuta kuin heinää, kivennäiset ja vähän pellavaa. Mistä se sitä energiaa repii?

Arvatkaapa vain minkälainen poni on vaparin jälkeen! Tänään saatiinkin nähdä juurikin eilisen vaparin tulokset: hirveä määrä pukkeja ja kiitolaukkaa. Irtojuoksutin siis ponia, joka oli kyllä todella fiksu aihtoehto. Lopulta poni kyllä toimi hirmu kivasti, kunhan ylimääräiset energiat oli saatu pois (:

Voi kun löytäisi jostain jonkun innokkaan vuokraajan, joka haluaisi käydä liikuttamassa lomalla mahdollisimman useasti - jotta poni pääsisi liikkumaan 2 päivässä. No, ehkä jostain löydän ja se olisi sitten meidän yhteinen joululahja (:

5 kommenttia:

  1. Ihan käsittämätöntä miten noi ponit keräävätkin pakkasella virtaa! Meillä oli eilen rankka koulutunti, mutta silti ponilla oli niin paljon virtaa ettei rennosta palauttelevasta tullut mitään. Piti tehdä uudestaan kunnon treeni, kun jos riittää energiaa pelleilyyn niin riittää energiaa myös töiden tekemiseen :D Ei edes auta vaikka tarhaa kokopäivän.

    Toivottavasti löytäisitte sopivan vuokraajan, helpottaisi varmasti muutenkin elämääsi. Olen vaan saanut ymmärtää että sopivan vuokraajan löytäminen on todella hankalaa.

    VastaaPoista
  2. Sääli ku Frida on noin pieni, muuten mä olisin saattanu kiinnostua.
    Itestä ku tuntuu, et toi päälle 175 puokkiki on vähän pieni mulle, ainaki jos meen ilman satulaa.. :D

    VastaaPoista
  3. Täällä olisi yksi vuonisfani, harmi vaan että asutaan niin hemmetin kaukana! Olisi mielenkiintoista nähdä tälläinen energinen vuonis. Meidän poni on niin laiska (tarvittaessa kyllä vauhtiakin löytyy), mutta saa olla vaikka kuinka paljon vapaita, ei se näy missään. :D

    Psst. Tuo Fridan etutukka on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  4. Tosi söpö poni ja kiva blogi sulla! (:

    http://prinsessatamma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. emmy, älä muuta sano! Tämän kanssa saa vääntää vaikka minkämoisen treenin ja silti sen jälkeenkin tuntuu olevan energiaa, vaikka onkin hionnut! Saatikka sitten seuraavana päivänä, jolloin pitäisi nimen omaan palautella. Eipä oikein onnistu :D Fridakin tarhaa kokopäivää, mutta eipä se taida paljoa tarhassa riekkua, sääli :D

    Vuokraajan löytäminen on kyllä hirmu hankala juttu, harmi. Monet kun ovat niitä, jotka ovat ratsastaneet vuoden ja Frida ei tosiaan ole mikään helpoin, joten ei ihan sellaista voi ottaa... Ja tasokkaammat taas haluavat useimmin tasokkaamman hevosen.

    Taija, no voihan! Frida on kyllä pikkuinen, vaikka tosin yli 180cm poikaystävänikään ei näytä kovin isolta sen selässä, ihme! Sillä on sen verran leveyttä, että ratsastajan jalat lyhenee hirveästi :D

    kata, voi kuule kun tästä ponista löytyy ihan koko ajan hirveästi energiaa - pakkasilla se vain oikein kärjistyy! Ja vapareita ei oikein voi pitää minään vuoden aikana, ellei halua extra energistä ponia :D Minulla on pienempänä kyllä ollut käsitys, että vuonohevoset ovat laiskoja, mutta Frida on kyllä osoittanut ihan toista! :D Voi kiitos, haaveilen kyllä, että poni kasvattaisi vielä tuuheamman otsatukan, saisi hienompia lettejä (;

    krista, kiitos! (:

    VastaaPoista