2012/12/02

Nyt saa tulla joulu meidän puolesta


Joulukuvat on nimittäin otettu ja etukäteen jo sanon, että tuli hienoja! En tosin niitä paljasta täällä blogissa, jouluna vasta sitten (: Joulukuvien lisäksi tänään käytiin maastoilemassa yhdellä metsätiellä.

Aluksi Frida oli säpäkkänä ja sitä mieltä, että kaikki on taas hirmuisen pelottavaa. Kuitenkin kun oltiin ravattu useampi pätkä, poni ei enää ollut niin säpäkkä - reipas se kyllä oli. Ravipätkien jälkeen otettiin laukkapätkiä metsätiellä, sujui loistavasti. Poni ei kaahotellut turhia, vaan pysähtyi silloin kun pyysinkin.


No jossakin vaiheessa meidän niin hyvä satulahuopa otti ja lähti. Kirjaimellisesti siis lensi satulan alta. Se ei oikein tuppaa sopimaan käytettäväksi tuolla satulalla, vaan freeformilla. No kaiken lisäksi kun satulahuovan ottaa pois (on niin paksu), pääsee satula liikkumaan ja sehän sitten valahti kivasti lavoille laukatessa. No ei siinä muuta kuin alas selästä, satula oikealle paikalle ilman huopaa ja menoksi (:

Otettiin vielä muutamat laukkapätkät, kerran Frida vetäsi oikein kunnon pukit ja oli aika lähellä etten maistellut lunta. Mutta selässä pysyttiin! (: Pukkispektaakkelin jälkeen otettiin vielä pätkä laukkaa + ravia ja sitten kävellen kotiin. Oikein kiva pakkaspäivä siis meillä (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti