2012/12/05

Otsalampun valossa


Tänään tulin tallille vasta neljän jälkeen, joten ulkona oli tietenkin pimeää. Päätin kuitenkin lähteä isolle kentälle, vaikka siellä ei olekkaan valoja. Tai joo on valot, mutta niitä ei ole laitettu kuntoon - ärsyttävää. No heijastimet ja otsalamppu käyttöön ja menoksi!

Ulkona oli taas lähemmäs -20 astetta, tarkemmin -17. Mentiin kuitenkin melko normaalisti, vähän kevyempi päivä tänään. Aluksi ratsastin kaikki askellajit läpi, Frida oli aluksi hieman jännittynyt ravissa, mutta alkoi sitten toimia. Laukassa oli myös hieman jännittyvyys probleemia. Lähinnä toinen pitkä sivu oli jännittävä, sieltä piti aina vetää reipasta laukka toiselle puolelle. Lopulta poni kuitenkin tajusi, että voi sitä rauhassakin mennä.

Kun oltiin menty askellajit läpi otetiin hieman väistöjä ravissa ja tempon muuntelua käynnissä sekä ravissa. Loppuun vielä työstettiin laukannostoja, ne sujuvat jo hienosti! Tai siis hienommin kuin ennen (: Ollaan nyt otettu oikein kunnolla työn alle, että saadaan laukkakin oikein hyväksi! Oikea laukka on jo oikein hyvä, vasemmassa vielä tekemistä, mutta treeniä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti