2012/12/23

Joulu tulee!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Nyt ei pitäisi kyllä tulla hehkuttamaan, mutta kun! Poni meni tänään ihan super kivasti (: Nyt vain pidetään peukut pystyssä ja päätetään, että poni jatkaa tätä linjaa. Huomenna luvassa joulumaasto, toivottavasti keli suosii (:


Tänään tosiaan menin pikku kentällä ilman satulaa. Aluksi piti mennä satulan kanssa, mutta se valui niin pahasti lavoille, että meninkin sitten ilman. Arvatkaapa vain harmittiko, kun ihan uusi satula valui lavoille? Ärsyttävää kun poni on niin pallomahainen (vieläkin!) ettei satulavyö pysy oikealla kohdalla, vaan menee "kainaloon", jolloin satula pääsee liikkumaan melko lailla vapaasti. Mielestäni satula ei ole isolla kentällä valunut lavoille (täytyy kuitenkin vielä tarkistaa), mutta tuo pikku kenttä on niin vino, että se valahtaa heti alamäessä lavoille kun vyö on "löystynyt". Höh. Miten te löydätte pyöreille hevosille istuvat satulat?

mitä tässä tapahtuu? :D


Noh, tosiaan mentiin sitten ilman satulaa, joka osoittautui todella hyväksi vaihtoehdoksi. Tosin ensin annoin ponin juosta hetken irtona, mutta eipä sillä ollut ylimääräistä energiaa. Tehtiin paljon siirtymisiä ravi -> käynti -> ravi ja sen jälkeen ravi -> seis -> ravi. Sujui hirmuisen hyvin! Poni olisi voinut olla aavistuksen nopeampi pohkeelle, mutta muuten tosi näpsäkkä. Tämän jälkeen otettiin laukkaa ympyrällä ja koko kentällä. Frida laukkasi hirmuisen kivasti!



Ei kaahotellut yhtään, edes alamäkiin, mitä se tekee aina tuolla pikkukentällä kun tasapaino ei ole vielä ollut tarpeeksi hyvä. Lisäksi haki tosi kivasti pyöreäksi myös vaikeammassa eli vasemmassa suunnassa! Yleensä kun joutuu hirveästi vaatimaan, niin nyt haki ihan itse (: Hieno pallero! Lopuksi otettiin vielä ravissa tempon muunteluja ja käytiin loppukäynnit maastossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti