2012/12/04

Ostoksia ja joululahjatoivelista

Oli outoa käydä tänään yksin tallilla. Nyt olen ties kuinka pitkän aikaa käynyt niin, että joko äitini tai poikaystäväni ovat olleet mukana. Mutta sujuuhan se noinkin. Ulkona oli jo toista päivää lähes -20, poni jaksoi silti hyvin tehä hommia kun välillä huilittiin.

Eilen (ma) käytiin isolla treenailemassa, tänään mentiin ilman satulaa pikku kentällä siirtymisiä. Molempina päivinä meni kivasti, maanantaina ponilla oli vähän turhaa energiaa ja sen takia oli aluksi vähän vaikea. Tänään lähdettiin myös shoppailemaan tallin jälkeen:


Käytiin siis Ylöjärvellä Hööksissä ja mukaan tarttui uusi kouluhuopa, tiheäsilmäinen heinäverkko, jalustinhihnat ja heppanameja. Huopa maksaa Hööksissä oikeasti 48e, mutta tuosta repsotteli vähän lankoja / oli huonosti tikattu, joten saatiin puoleen hintaan (: Heinäverkko ostettiin, jotta poni söisi vähän hitaammin heinänsä - pikku ahmatti! Jalustin hihnat tietenkin uutta satulaa varten, tähän asti ollaan menty laina hihnoilla. Namit ostettiin, jotta saatiin 2 leimaa ostoksista.

Ajattelin myös koota hieman joululahjatoivelistaani ja julkaista sen täällä. Tuskin tulen mitään tältä listalta saamaan, mutta toivossa on hyvä elää (: Näiden lisäksi olis kiva saada bodyshopista jotain rasvoja / naamanpuhdistushommeleita.


Itselleni toivoisin uusia ratsastushousuja, punaiset tai vaalean ruskeat olisivat kivat. Ei siis molempia. Tuon takin löysin ihan sattumalta, en tiedä saako edes suomesta, mutta tahtoo tahtoo tahotoo! Ihana Kingslandin takki siis kyseessä, housut ovat Hööksin peruspökiä.


Nämä Frida tahtoisi kovasti (: Heijastinloimi näihin Suomen IHANAN pimeisiin iltoihin, oranssi olisi vielä kivempi. Lisäksi kuljetussuojat, jottei joutuisi säätämään pinteleiden kanssa - myös häntä suojaa kaipaillaan. Näiden lisäksi meidän melkein 3-vuotta kestänyt stübbenin saippua alkaa loppua, uusi pakkaus sitä siis (: Myös meksikolaiset suitset olisivat kiva lisä varusteisiin, saisi olympioille omat suitset eikä tarvitsisi aina säätää kun haluaa ratsastaa niillä. Kaikki tuotteet Hööksistä.


Tässä on sitten meidän huopatoiveet. Lami cell, lami cell ja lami cell. Kaikki olisi kiva saada, mutta ehkä maltan odottaa kesään kun juuri saatiin uus huopa. Tai sitten ostan itse (:


Sitten loimitoiveisiin. Nämä ovat sellaisia toiveita, että jos Frida klipataan niin haluaisin nämä. Klippaustahan mietittiin jo aikaisemminkin, mutta ei olla ainakaan vielä saatu aikaiseksi. Eli tallitoppis (ei kylläkään välttämätön, sillä Fridalla on jo entuudestaan joku tallitoppa) ja markiisiloimi. Kokonaan ei ponia kuitenkaan klipattaisi, joten uskon että pärjäisi hyvin 350g yhdistelmällä.


Jos olisi rahaa sataisi puusta haluaisin ehdottomasti tämän "combo" loimen. Kyseessä siis loimi, jonka päällysosa on 100g vedenpitävä fullneck ja siihen saa yhdistettyä 200g talliloimen. Tämä olisi hirmu simppeli! Hinta vaan muistaakseni reilusti yli 200e, Hööksistä siis.

Eniten näistä toivoisin Kingslandin takkia, heijastinloimea ja jotain satulahuopaa + uudet pintelipatjat olisivat tarpeelliset. Muut olisivat vain kiva lisä varusteisiin ja osa helpottaisi arkea. Mikäli poni vielä tänä talvena klipataan, ostetaan varmaan käytettyjä loimia. Eipä tässä kai muuta, lottovoittoa odotellessa (;

2 kommenttia:

  1. Ihania joulahja toiveita! Meille kelpaisi myös :)
    Jos kiinnostaa vuonisblogit, täältä löytyisi ainakin yksi: www.hansundfranz.blogspot.com

    Teidän blogia ollaan jo jonkin aikaa seurailtu. Aika samanlaisia tapauksia meinaa nämä pollet olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kiinnostaa muiden vuonojen puuhat! (:
      Mä olisin tyytyväinen jos edes murto osan noista saisin.

      Poista