2014/05/13

Irtojuoksutusta ja haastattelua

Tänään oli taas mukava kahden tunnin koulupäivä, jonka jälkeen lähdin moikkaamaan pientä harmaata :) Aamu alkoi klo 10 kestävällä kehityksellä, jonka jälkeen olisi ollut valjastusta ja ajamista, mutta minulla oli soveltuvuuskokeen haastattelu. Kävin kylläkin ajotunnilla valjastamassa yhden hevosen, mutta ajamaan en tällä kertaa ehtinyt. Haastattelu meni (kai :D) ihan hyvin vaikka vähän jännittikin. Ilmeisesti ei kuitenkaan saada vielä tietää minne suuntaudutaan, mutta eipä sillä tiedolla nyt vielä mitään teekkään.

Minorilla oli tänään kevyempi päivä joka sisälsi juoksutusta liinassa ja irtona. Minor meni hienosti, kuten nykyään on aina juoksuttaessa mennyt :) Myös irtona juoksenneltiin hienosti ja lopuksi ori pysyi vapaanakin ympyrällä! Oli aika upea tunne ja ottaen vielä huomioon, että en ole irtona Minoria juoksuttanut kuin kerta tätä ennen. Se on kyllä niin herrasmies!

Huomenna luvassa hevoskasvatuksen tentti, info pihattoviikosta ja ratsastusta :) Elikkäs nyt ei muuta kuin pänttäämään tamman kiimakiertoa, hevosten sukuelimiä, tiineyttämismenetelmiä ja varsomista!

1 kommentti:

  1. Löysin sattumalta blogisi surffaillessani netissä. Tykästyin blogiisi ja rakastuin hevoseesi joten jäin seurailemaan ja liityin lukijaksi :)

    www.siivetonpegasos.blogspot.fi

    VastaaPoista