2014/05/14

Ratsastusta, ratsastusta ja vielä ratsastusta

Tänään aamulla oli luvassa ensimmäisenä kasvatuksen tentti, josta eilen jo mainitsinkin. Ihan hyvin se taisi mennä :) Tämän jälkeen saatiin ensi viikolla olevan pihattoviikon vuorot. Itse olen pihatossa vain maanantaina, tallissa olevien varsojen karsinoita siivoomassa (ja varsoja kuskaamassa pihalle) ma & ti, muuten normaaleja tunteja ja varsanopetusta (kärryillä ajoa, ohjasajoa, irtohypytystä). Tämän jälkeen oli luvassa ratsastusta.

Taas oli luvassa kahden hevosen ratsastus. Ensin koulutunti Hulda nimisellä pv-tammalla ja sen jälkeen maastoesteitä suokkiruuna Trullilla. Koulutunti meni kyllä niin penkin alle! En saanut Huldaa liikkeelle ollenkaan, eikä tätä auttanut, että tuntia ohjasi joku opiskelia... No okei, ehkä se oli aina sekunninsadasosan hyvä laukassa ja kevyessä ravissa. Maastoestetunti onneksi sujui huomattavasti paremmin, vaikka eipä Trullikaan pidätteitä tarvinnut. Oli super hauskaa ja itse asiassa ensimmäistä kertaa itse olin hyppäämässä maastoesteitä :) Kuviakin otettiin, mutta saa nähdä milloin saan niitä blogin puolelle.


Minorin kanssa treenailtiin tänään perusjuttuja kentällä. Poikaa ei oikein kiinnostanut työt, vaan ennemmin kentällä ollut tamma. Vähän oli siis ilmassa häsläilyä, mutta kun vaan jaksoin päättäväisesti ratsastaa niin johan alkoi sujua! :) Muutenkin oli tänään niin kauhea kiire mukamas jonnekkin. Alkaa ilmeisesti vähän näkyä, kun Minor on joutunut tarhaamaan vain puoli päivää tarharemontin vuoksi nyt viikon. Onneksi kohta pitäisi tarhat valmistua! Häsläilyn jälkeen sujuikin sitten ihan hyvin ja lähdettiin hyvillä mielin loppukäynneille tallin kiertävälle maastolenkille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti