2014/05/18

Nimipäivälahja ja kuumuutta

Tänään "vietettiin" minun nimipäivää ja sain lahjaksi Minorille satulahuovan :) Lisäksi palasin takaisin Ypäjälle lomalta ja tietenkin myös täten kävin liikuttamassa pojan. En tiedä oliko molempien mielestä ulkona liian kuuma vai miksi meno oli niin nuutunutta, mutta loppujen lopuksi sujui kyllä ihan hyvin.

Täällä oli tosiaan ainakin +26 astetta ja voin sanoa, että kyllä hiki virtasi ratsastajan kasvoilla! Tehtiin aluksi käyntiin muutamia avoja, jotka sujuivat jälleen hyvin. Sen jälkeen tehtiin varsinainen laukkatyöskentely eli taas "vaihteeksi" laukkasiirtymisiä. Hyvillä mielin voin kyllä sanoa, että ne laukka-käynti siirtymiset alkavat oikeasti sujua! :)

ainoa 'onnistunut' kuva tältä päivältä; poikaa väsyttää ja kuskilla taas vaihteeksi turhan pitkät ohjat :D

Lopuksi treenailtiin ravissa perus ympyrätyöskentelyä ja kahdeksikkoa, ihan perushyvin meni, mutta kuten jo alussa sanoin oli aika nuutunutta meininkiä eikä poikaa meinannut saada mitenkään hereille (ryhdikkyys oli tänään siis aika kovan työn takana). No, ehkä me mennään taas maastoilemaan oikein kunnolla joku päivä, niin josko taas alkaisi kenttähommatkin kiinnostaa :)

Tällä viikolla minulla on pihattoviikko, mutta onneksi pitäisi kuitenkin Minorin luona ehtiä käymään yhtä hyvin kuin normaalistikkin. Ei siis mitään erikoisempaa tiedossa, paitsi huomenna pitäisi olla 06:00 pihatossa... Ehkäpä suuntaankin siis nyt nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti