2014/05/19

Varsoja, ratsastusta ja ratsastusta ja etenkin kuumuutta!

Tänään oli vuorossa vähän tavallisesta poikkeava päivä ja ihan hyvällä tavalla! :) Aamu alkoi pihattovarsojen ruokkimisella 06:00, jonka jälkeen aamupäivä sisälsi mm. varsojenopetusta. Päivällä käytiin taas ruokkimassa pihattovarsat, tai siis tässä tapauksessa vain yksi, jonka jälkeen oli vuorossa ratsastusta.


Ypäjä Kantri "Koda" ja tammavarsoja (Jade, Juhla, Janina) syömässä

Ratsastustunnin menin Natsoksella, tutummin Nassella. Ensimmäistä kertaa menin kyseisellä tammalla, mutta voin sanoa että tykästyin heti! Tunti meni kerrankin todella kivasti, eikä tuntunut ihan toivottomalta :) Tehtiin aluksi voltteja käynnissä 3x pitkä sivu, sen jälkeen ravissa muuten samoin, mutta volttien väliin tuli siirtymiset käyntiin. Lopuksi oli vuorossa laukkatyöskentely, jossa nostettiin toisen lyhyen sivun keskeltä laukka käynnistä, tehtiin pitkälle sivulle 2x ympyrää/isoa volttia ja siirryttiin päädyssä ravin kautta käyntiin. Nasse tosiaan oli mukavan rento koko tunnin ja itselle tuli muutamakin ahaa elämys!


Minskin mielipide poseerauksesta huuhtelun jälkeen, ei kiinnostanut :D

Minorin luokse pääsin vasta illalla kun olin käynyt pihatossa iltaruokia jakamassa, joka toisaalta oli hyvä, sillä täällä on ollut koko päivän (kuten varmaan ympäri Suomea) todella kuuma! Illalla oli siis ehtinyt aavistuksen viilentyä kun lähdettiin pojan kanssa treenailemaan. Treenattiin täysin samoja asioita kuin päivän tunnilla ja sujui kyllä Minorinkin kanssa super hyvin! :) Edelleen oli vähän väsynyttä meininkiä, mutta josko huomenna ehdittäisiin piristävään maastoon. Myös pojan tukkaa pitäisi tässä joku päivä keretä leikkaamaan, mutta eiköhän sitä ehdi niin kuin aina jossain välissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti