2014/05/12

Ryhdistysliike mars! Ja pienen harmaan kuulumiset

Ajattelin vihdoin viimein yrittää herätellä tämän blogin jälleen kerran henkiin, saa nähdä onnistuuko tällä kertaa! :)
Laadukkaita kuvia en kyllä voi luvata (ainakaan usein), sillä kuvaajaa minulla ei yksinkertaisesti ole, muutoin kun äitini sattuu hakemaan minut ja satutaan menemään samaan aikaan tallille. Koitan kuitenkin ruveta räpsimään kännykällä edes jonkinlaisia kuvia, josko se kirjoitusintokin pysyisi niiden avulla!

Tätä postausta olisi varmaan hyvä jatkaa meidän kuulumisilla, joten niihin siis. Minorille kuuluu hyvää ja itse olen päivä päivältä oppinut ratsastamaan sitä paremmin. Tänään aloitettiin tavalliseen tapaan kunnon alkuverkoilla, jonka jälkeen ruvettiin työstävään avoja käynnissä ja ravissa. Sujui hyvin vaikka ei ollakkaan itse asiassa treenattu avoja kuin ihan muutaman kerran. Laukassa treenattiin tänään siirtymisiä, joita ollaankin treenattu ahkerasti koko kevään ajan. Nykyään ylipäätään laukka on kehittynyt molempien osalta hurjasti, samoin siirtymiset. Toisin sanoen treenaaminen kannattaa! :) Treenailun jälkeen poika pääsi maistelemaan vihreää, sääli vain ettei tallin lähellä oikein kunnolla pääse syöttelemään.

Tällä viikolla olisi tarkoitus varata kengitys ja treenailla normaalisti sekä kentällä että maastossa. Itsellä on ihanan kevyt kolmen päivän kouluviikko, sillä viime viikko koostuikin lannanlappaamisesta eli kyseessä oli talliviikko. Kouluun ei kuulu sen ihmeempiä, tällä viikolla pitäisi ilmeisesti saada tietoa minne pääsee suuntautumaan, jännää! :)

Voisin taiteilla jotain erikoispostausta hyvitykseksi epäaktiivisesta päivittelystä, joten heittäkääpä ideoita!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla teistä :) kuolaan ton Minorin ottatukan perään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä munkin mielestä makia! :)

      Poista