2011/03/20

[77] Mielihyvää :)

Ensinnäkin pahoittelut epäaktiivisudestani, on ollut rankka viikko joten blogin kirjoittaminen on jäänyt taka-alalle. Olen kulkenut viikolla joka päivä tallille suoraan koulusta bussilla, joten kuviakaan ei ole tullut. Noh, jätetään nyt selittelyt ja palataan aiheeseen.

Frida tuntuu viihtyvän yhä paremmin ja sen käytös on huomattavasti parempaa! Lukuun ottamatta keskiviikkoa, jolloin oli riehumis-päivä. Poni juoksi kuin hullu liinassa, mutta juostuaan aikansa rauhoittui. Niinpä uskaltauduin loppukäynneiksi selkäänkin ja mitään ongelmia ei ilmennyt.

Eilen meillä oli pitkästä aikaa valmennus. Työskenneltiin ympyrällä, koska muu osa kentästä oli niin liukas. Aluksi Frida tuijotteli kamalasti, eivätkä työt olisi kiinnostaneet yhtään. Lisäksi poni puski todella vahvasti lapaansa pohjettani vastaan. Oli todella toivoton olo, kunnes tajusin käyttää jalkaa ylhäältä kyljestä asti :) Lisäksi opin käyttämään kunnolla epäsuoraa ohjasotetta! Frida OIKEASTI asettui ensimmästä kertaa kunnolla ja oli hetkittäin jopa kuolaimella :)

Lisäksi otettiin ravia ympyrällä, puoli kiekkaa ravia, puolet reipasta käyntiä kuolaimella. Tämä sujui kivasti kun olin saanut Fridan jo kuulolle ja muutenkin poni oli todella mukava ratsastaa. Toiseen kiekkaan kuitenkin hoksasi, että kyynärpääni ei ole tiivis ja täten poni karkasi ulos ympyrältä. Saatiin ulkoavut paremmin läpi, joten poni enää päässyt luistamaan töistä. Lopputunti sujuikin kivasti ja ensi sunnuntaina olisi seuraava valkka.

2 kommenttia:

  1. hienosti menee, kivannäköstä menoa! :)

    VastaaPoista
  2. ((: Kiitos, juu tämmöistä leppoista vääntelyä

    VastaaPoista