2011/03/02

[74] Karvamasiina totuttelee


Oho! Tänään piti olla vapaapäivä, mutta oli niin nätti ilma että lähdettiin kuitenkin tallille :D Olen ihan addiktoitunut nyt tuosta talleilusta hiihtolomalla ja Fridankin kanssa on ollut niin mukavaa puuhastella (: Yllä muutamat pätkät tämän päiväisestä totuttelusta ratsasteluun. Käveltiin vain reilu 10 minuuttia tuossa pikkukentällä tehden hiukan ympyröitä yms ja ihan hienostihan se sujuikin. Kerran Frida säikähti jotain työmaa-ääniä, mutta hienosti kuitenkin rauhoittui sen jälkeen kun muistin hengittää itse ulos (: Lisäksi satula tuntui pyörivän (ja pyörinkin) Fridan selässä kuin mikäkin väkkärä, joka taasen johtui siitä etten kiristänyt vyötä selästäkäsin, no ensi kerralla pitää muistaa kiristää vyökin :D Frida oli aika kivan herkkä pysähdyksissäkin -> "huokasin" vain ilmat pihalle ja kuvittelin lisääväni painetta kyynerpäihin (en osaa selittää!!!) ja poni pysähtyi (: Oli aika makea tunne kun ei tarvinnut ottaa ohjista yhtään!

En kyllä taas osaa kirjottaa sitten yhtään mitään ja tämä tekstikin on mitä on. Olen vain niin tyytyväinen siitä, että poni toimii ja kevät tulee! Minulla tulikin ihan sairaan kuuma vaikka oli vain kuoritakki + fleecee ja toppi :o Lisäksi tuntui, että Frida löntysteli hirmu hitaasti, mutta ehkä se ei kuitenkaan (videolta ei ainakaan kovin hitaalta näytä)? Hieno päivä siis oli tänäänkin, huomenna sitten onkin oikeasti vapaa Friiduliinilla. Voisin vaikka katsoa jos jotain talliesittelyä laittaisin (: Äh, kamalaa kun en haluaisi luopua tuosta ulkokarsinasta ollenkaan (no onneksi Frida siirtyy vasta syksyllä sisäkarsinaan, joten sitä en nyt ala murehtimaan).

Karvamasiina nukahti (:

3 kommenttia:

  1. Anonyymi2/3/11

    ihana tuo viimenen kuva (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/3/11

    Voi tosi upea blogi, tänä aamuna luin kokonaan & hurjasti kehitystä havaittavissa! Ehdottomasti rupean seuraamaan, hyvä pari olette! (:

    VastaaPoista
  3. v33ra, ((: kiitos
    Anonyymi, KIITOS! Tälläiset kommentit auttavat aina jaksamaan eteen päin (:

    VastaaPoista