2011/03/28

Myrsky saapuu satamaan

Ajattelin tehdä hieman muutoksia tämän blogin suhteen; kuten sen että lopetan blogitekstien numeroinnin, se tuntuu vain niin turhalta. Lisäksi lisäsin tekstien loppuun "tykkää, lisää tämmöisiä ja dislike" nappulat -> nyt siis vain klikkailemaan! Toivottavasti nyt olisi helpompi "kommentoida", mutta älkäähän unohtako jättää niitä kommenttejakin. Ne ovat oikeasti päivän piristys (:

Lisäksi ajattelin hieman muokata tätä ulkoasua, mutta saas nyt nähdä...


Tänään oli kauhea tuuli ulkona, oikea myrsky. Fridakin oli taas sen mukainen; ei antanut itseään kiinni ja kun lopulta sain sen kiinni, poni vain rynni eteen päin. Päätin kuitenkin olla välittämättä ja tyrkkäsin ponille aconitumia.

Yllätyksekseni Frida oli oikein hienosti! Juoksutus sujui hyvin, joten päätin mennä selkään. Poni pani taas parastaan ja piristi päiväni hienolla käytöksellä. Tehtiin taivutteluja ja ympyröitä molempiin suuntiin, lisäksi hieman pysähdyksiä ja muutamat "kulmaharjoitukset". Frida haki hienosti kuolaimelle ja oli todella kivan tuntuinen ((: Harmi kun ei ollut kameraa mukana!!! No ehkä ensi kerralla (:

// nyt on ulkoasu muokattu, mielipiteitä?

6 kommenttia:

  1. Mäpäs kommentoin: miten sä saat tän taustan tälleen läpinäkyväksi, tai siis että ku tässähän on toi maisemakuva taustalla ja tää vihertävä tausta päällä, täähän on läpinäkyvä? :)

    VastaaPoista
  2. ihana tää uus ulkoasu! <3 :)

    VastaaPoista
  3. Sonja, "tausta" kohdasta muistaakseni kun muokkaa ulkoasua, niin vetäsee vain kaikki läpinäkyviksi. Ja sit täytyy valmiiks tehdä pohjasta tämmönen "läpinäkyvä", eli ei laita suoraa tommosta tummaa aluetta, no ööh... En osaa selittää :D

    rekotelo, kiitos ((:

    VastaaPoista
  4. Muuten tosi kiva tää uusi ulkoasu :) mutta tuo taustakuva on jotenkin tylsä, hirmu syksyinenkin.

    VastaaPoista
  5. tykkäilin mä enempi siitä edellisestä ulkasta, mut on tääkin hieno ja hyvin tehty! kivasti toi tausta heijastuu otsikkokuvan "läpi" :>

    VastaaPoista
  6. Tiia, koitin just löytää jotain värikkäämpää kevään kunniaksi, mutta kaikki kuvat on kauheen talvisia :s Kiitos!

    worryrock, joo itekkin tykkäsin tavallaan enemmän siitä edellisestä, mutta se oli jotenkin niin harmaa ja ankee (: Kiitos!

    Vaihdan tähän joka tapauksessa taustan sit kun lumet ehkä sulaa (:

    VastaaPoista