2011/04/02

Kevät on verraton! ♪ ♫ ♪

Pahoittelut siitä, etten ole päivitellyt, mutta kameraa en vain ole jaksanut ottaa tallille mukaan ja myös, että tämän postauksen kuvat ovat sumeita (objektiivi ei ollut kunnolla kiinni, joten kamera ei tarkentanut). Olen kuitenkin käynyt tällä viikolla tyypillisesti ahkerasti tallilla, mutta kerrankin olen myös ratsastanut! (: Jos tämä päivä lasketaan mukaan, ollaan treenailtu selästä 4 kertaa, joka on jo huima entiseen 1-2 kertaan. Ja tähän syynä on ollut se, että vihdoin on kelit antanut periksi ja itsekkin olen parantunut.

Ollaan tehty ihan perus taivutteluja ja kuolaimelle hakemista ja Frida on ollut tosi hieno (: Keskiviikkona oli vähän rennompi päivä, jolloin oli vuorossa ohjasajoa yms. muita maastakäsin tehtäviä juttuja. Ainoa päivä mistä on hieman sanomista on perjantai, jolloin Frida oli oikea porsas juoksuttaessa, rauhoittui kuitenkin loppuun ja selästäkäsin oli ihan kiva (:



Tänään meillä oli valmennus, joka sujui ihan hyvin alkutahmeuden jälkeen. Tehtiin spiraali harjoitusta käynnissä; pienennettiin ja laajennettiin siis ympyrää spiraalin muodossa, tarkoituksena saada takaset paremmin alle ja selkä tekemään töitä. Jotenkin tuntui, että poni vain möngersi paikoillaan, mutta videolta katsottuna ei ollut niin paha. Lisäksi hetkittäin tuntui, että poni katoaa ja puskee sisälapaansa sisään. No sellaista se välillä on, mutta onneksi sain sitä korjailtua ja suurempi puskeminen loppui. Muuten sujui hienosti tuo harjoitus, Frida hakee jo nyt tosi hienosti kuolaimelle ja jaksaa olla yhä pidempiä hetkiä siellä (:

Spiraalin lisäksi otettiin ravia ja siinä haettiin tasaisuutta ja rentoutta, pikku hiljaa myös siinä aletaan vaatia kuolaimelle tuloa. Olinkin ihan yllättynyt kun Frida oikeasti myötäsi myös ravissa ja kulki hetkittäin tasaisestikkin. Tulin myös siihen tulokseen, että jos itse en ole tasapainossa tuntuu ravi ihan kamalalta, tasapainoharjoittelua siis! (: Lisäksi otettiin spiraaliharjoitus kertaalleen h-ravissa molempiin suuntiin, ihan vain kokeilumielessä. Vau! Frida meni todella hienosti, jopa yli valkun odotusten. Muutenkin poni oli kivan kevyt ja pehmeä edestä (: Jäi taas hyvä maku suuhun ja monia pikkukikkoja saatiin taas itsenäiseen reenailuun.

2 kommenttia:

  1. mite saa nuo tykkää jne ? =) omaan blogiin haluisin. mut kivoj kuvia ja muutenki koko postaus

    VastaaPoista
  2. voi kun osaisinki selittää :--DD Kun menee sinne ulkoasun muokkaukseen ja klikkaa sitä tekstilootaa niin sieltä muistaakseni pääsee muokkailemaan. Äh, en osaa selittää paremmin :D

    VastaaPoista