2011/04/16

Mutkia matkassa


Tänään ulkona paistoi aurinko ja mittari näytti +15 astetta! Huhhuh hellettä :D Molemmille tuli kuuma valmennuksessa, vaikkakin enemmän minulle kuin Fridalle. Muuten valmennus sujui ihan kivasti, ainoa mikä jäi harmittamaan oli ponin epäsymmetrisyys. Se oli tänään erityisen epäsymmetrinen takaa ja muutenkin melko tahmea, tästä huolimatta oikea kierros sujui hyvin (:

Tehtiin ympyrällä myötäämisharjoistusta johtavalla ohjalla ja painonsiirtoja. Opettelin siis siirtämään painopistettä ulkopuolelta sisälle ja pitämään sitä siellä. Oli todella vaikeaa, vaikka jo viime valkassa tuota treenattiin ja olen sitä myös itsenäisesti treenaillut. On vaikeaa uskaltaa siirtää koko paino sisälle ja kuitenkin pysyä suorana, ei saa kallistua tai kaartua. No kuitenkin saatiin onnistuineita pätkiä, joten siirryttiin raviin.


Oikea kierros sujui ravissa kivasti. Aluksi Frida kiihdytti alamäkeen ja puski toisessa "kulmassa" sisäpohjetta vastaan, mutta kun sain avut paremmin läpi meni paljon paremmin. Liikkui kivasti pidemmänkin aikaan (: Toinen kierros olikin sitten todella paljon heikompi. Käynti sujui siihenkin, mutta ravissa huomasi epäsymmetrian takajaloissa. Niinpä otettiin koko kentällä ravia ja vielä taivutteluja 3-kaarisella, jonka jälkeen molempiin suuntiin hyvät pätkät ravia. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tammaan, hienosti keskittyi ja teki parhaansa (:

Nyt on "lääkkeenä" säännöllistä liikutusta (jokapäiväistä) ja takajalkojen seurailua. Ei välttämättä ole mitään vakavaa, mutta pitääpi vain seurailla (: Tänään ostettiin mulle vihdoin myös ratsastussaappaat! On niihin vielä totuttelemista, mutta olen aika leija :D Loppuun vielä kuva naakoista, jotka istuvat Fridan selässä ja nyhtävät karvatuppoja! (Ei toki olla niille tässä pari päivää naurettu)

3 kommenttia:

  1. oi söpö kuva, ja tuo lintuki tuolla :D

    VastaaPoista
  2. voi ei hajosin aika totaalisesti tolle linnulle :D

    VastaaPoista
  3. :D Joo itekkin repesin kun löysin tuon kamerasta (äippä oli käynyt kuvailemassa ponia).

    VastaaPoista