2011/04/08

Puskii, puskii! (:


Hohhoh, kevät koputtelee oikeasti nurkilla ja paisunut ponikin on ollut hienosti (: Tuo pikkukenttä on sulanut kokonaan, eikä ole edes kovin märkä (ei mitään verrattuna vanhan tallin kenttään!), pystyy loistavasti tekemään raviakin. Alkuviikosta oli tosin hieman huonompi, mutta kunhan nyt lauantaina on hyvä kun on valkka :D

Olen pääasiassa ratsastellut ponilla ja se on ollut aika muikea! Toiminut pehmeillä avuilla ja polkenut rennosti eteen. Keskiviikkona tosin tehtiin vähän ohjasajoa sun muuta + kävin taluttelemassa maastossa, mutta tosiaan kolmesti olen nyt tälläkin viikolla ratsastanut 8) Maastoreissu sujui niin ja näin, olen kuitenkin todella tyytyväinen poniin kun ei sen kummemmin riekkunut ja muutenkin se on ollut niin kiva.

Eilen oli tosiaan vapari ja tänään poni vaikutti vähän känkkäränkältä. Päätin kuitenkin ratsataa ja vähän jumppailla. Takapää oli aika jäykkä ja poni puski hieman vasten pohjeapuja, muuten oli kyllä tosi kiva. Myötäsi ja liikkui reippaasti eteen (: Takapääkin hiljalleen vertyi taivuttelujen ja parin spiraalin avulla. Oli ihan hyvä jumpata vaparin jälkeen, ettei ole ihan jumissa valkussa - olihan torstaina ollut aika kurja keli (satoi vettä ja tuuli) ja hyvin saattoi poni vähän jähmettyä, kun muutenkin voi olla vaparin jälkeen vähän tahmea takajalan liikkeistään.


Käyntijumppailun lisäksi otin vähän ravipätkiä. Ensin hölkkäilyä uraa pitkin ja siirtymisiä, jonka jälkeen hieman ympyrä pyörittelyä. Toiseen suuntaan Frida oli ihan uskomaton! Pörisi korkeammassa muodossa ja polki kivasti takaa, vau (: Loppuun otin myös uralla hieman harjoitusravia, jossa oli myös toiseen kiekkaan tosi jees! Hyvillä mielin teki taas yhteistyötä punkkaritytsyn kanssa ((:

Huomenna onkin sitten valkka, taas pääsee opiskelemaan hienosäätöjä (((: Huomisiin!

7 kommenttia:

  1. Ponihan kulki nätisti, noissa viimeisissä kuvissa. Mikä ja mistä on tuo ihanan paksu punainen huopa?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9/4/11

    Noissa kahdessa vikassa kuvassa on ihan ku eri poni! Hienoa :)

    VastaaPoista
  3. (: On kyllä joo kuin eri poni verrattuna entisen tallin aikoihin! Pikku hiljaa se hyvä tulee (: Kiitos paljon!

    Tiia, huopa on hevari nettikaupasta iso saumaton huopa (: Eikä ollut kuin 20e!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/4/11

    Eikö sillä ole muita huopia kuin tuo, kun sillä on joka postauksen kuvissa toi sama huopa? :D Hieno huopahan se on, ei siinä mitään, kunhan mietin. :)

    VastaaPoista
  5. Ei ole, koska rungottoman alla ei voi käyttää muita kuin saumattomia huopia ja niitä ei myydä meidän lähellä. Pitäisi tilata netistä ja sieltäkään en ole löytänyt muita kivoja.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi13/4/11

    Rungottoman alla voi käyttää myös tavallisia huopia kunhan selkärangantilan tekevä romaani on hevosen ja huovan välissä, huovan sauma ei pingotu selkää vasten tällöin.

    VastaaPoista
  7. Varmasti voi, mutta tällöin romaani on vaikea asettaa oikeaan kohtaan ja likaantuu hyvin herkästi. En yksinkertaiseti ala likaamaan 170e romaania, sen takia että käyttäisin saumallisia satulahuopia kun saumatonkin on (:

    VastaaPoista