2011/04/13

Henkistä kasvua

Katselin eilen vanhoja ravityöskentely kuvia ja totesin, että on kyllä kestänyt kunnes olen tajunnut miten ponia oikeasti pitäisi ratsastaa. Toki vielä on huimasti tekemistä, mutta idea on nyt löytynyt - kiitos valmennusten (: Lisäksi tuumasin, että oma asentokin on nykyään hieman parempi, lukuun ottamatta jalkoja, en ole enää niin etukenossa! Tästä kiitän suoraan Freeformia, siinä on niin luonnollista istua (;

Tänään en tosiaan ole ollut tallilla, vaan shoppaillut itselleni uusia vaatteita. Oli aika herättävä yllätys tulla kotiin ja lukea kivan kriittisiä kommentteja :D Rakentavaa kestän mielin määrin, mutta se että perjaatteet ja tavat lytätään ilman perusteluja on aika rankkaa, vaikka yritänkin olla ottamatta sitä itseeni. Kommentteja rakastan ja olisi välillä kiva saada rakentavaakin palautetta, mutta nöyrästi pyydän että perustelkaa mielipiteenne. Tuntuu todella pahalta, kun joku tulee kyseenalaistamaan kaiken ilman perusteluja ja myönnän avoimin mielin, että olen tehnyt virheitä ja varmasti tulen tekemäänkin, niistä kuitenkin selvitään - mutta tilannetta ei auta se että joku tulee dissaamaan. Jos ei kiinnosta, niin älkää ihmeessä lukeko :D

6 kommenttia:

  1. mullalaajeni tyyliin silmät päässä ku luin noita kommentteja. aika rankkaa tekstiä! ois itelläni varmaan päässyt itku jos tollalailla ois mulle kommentoitu :D mut hyvin olit vastannut niihin ja vaikken sua nyt sen kummemmin tunne, uskon että frida on oikein hyvissä käsissä, sillä sellaisen kuvan ainakin teksteistä ja kuvista saa :)

    VastaaPoista
  2. Sonja, hahah mulla meni eka kerta repeillessä kun niitä lueskelin xD Mutta on joo tosiaan aika rankkaa, kun joku tulee ilman perusteita dissaamaan - varsinkin kun itsekkin tietää ettei ole täydellinen ja kun kuitenkin kaikkensa yrittää!

    Heh, sopii toivoa (: Ainakin aina yrittää pitää ponista mahdollisimman hyvin huolta ja juuri tallinvaihtokin tehtiin tältä kannalta. Kiitos tuhannesti! Sun kommenteista saa aina tosi paljon voimaa! (ja koitan itekkin kommentoida aina teille päin kun kirjottelet :))

    VastaaPoista
  3. Rungottomassa on todellakin niin luonollista ja helppoa istua. Mulla helpotti hurjasti kun sai jalustinten paikkaa siirrettyä taaksepäin = lonkat auki. Pysyykö teillä satula paikoillaan tavallisen kouluvyön kanssa?

    VastaaPoista
  4. Tessa, todellakin! Jalat tuntuu lepäävän oikeassa kohdassa eikä väänny mihinkään suuntaan, juurikin tuon takia kun saa niiden paikkaa vaihdeltua (: Kyllä meillä pysyy satula ihan ok'sti paikoillaan. Ympyrätyöskentelyssä tuppaa kallistumaan kun Frida on tämmöinen matalasäkäinen tynnyri. Kunhan muistaa kiristää kunnolla niin ei ole ongelmia! ((:

    VastaaPoista
  5. Kauheita noi kommentit mitä sulle on laitettu. Mun mielestä sä ja Frida sovitte tosi hienosti yhteen ja toimit sen kanssa myöskin hienosti. (: Ja vaikkei kaikki aina nappiin meniskään, niin se vaan opettaa sua ja ponia. Älä välitä anonyymeistä. Jos ei voi edes nimimerkillään laittaa kommenttia niin se tarkottaa että heillä ei ole pokkaa myöntää sitä face to face ja tietävät itsekin olevansa väärässä.

    Blogis on ihana ja niin ootte sinä ja Fridakin. (:

    VastaaPoista
  6. Vveera, jep, toisaalta tommosia kommentteja tulee aina kun kertoo omista mielipiteistään jne. Täytyy vaan tiedostaa se. Voi kiitos paljon, tälläiset kommentit auttavat todella jaksamaan eteen päin! Kiitos vielä! (:

    VastaaPoista