2011/05/21

Luottamusta ja ymmärryksen etsintää

Fridalla on nyt ollut kolme päivää vapaata, kun olin itse luokkaretkellä. Eilen kuitenkin pääsin taas liikuttelemaan ponia kauniissa säässä. Voi että olikin tullut jo ikävä kolmessa päivässä! (: On se niin hassua, että vaikka välillä ei yhtään jaksaisi tallilla käydä, niin ilmankaan ei silti voi olla. Ai niin, kamerani objektiivi palasi huollosta - joten kuvapostauksia on taas luvassa oikein olan takaa (:


Eilen kuitenkin otettiin suhteellisen rennosti, Frida sai hieman purkaa energioitaan irtojuoksutuksessa. Alkuun sai pyytää hieman enemmän, että pysyi ympyrällä, mutta loppua kohden alkoi menemään yhä pienemmillä avuilla. Pysytteli siis hienosti koko ajan ympyrällä ja kuunteli apuja. Toinen kierros oli tosin hieman haastavampi, mutta kyllä siihenkin saatiin hienoja pätkiä. Olen todella tyytyväinen, koska sain ponin kuuntelemaan apuja, eikä se karannut kuin alussa muutaman kerran mutustelemaan ruohoa. Hiki sille toki tuli, kun sai oikein kunnolla laukassa ja ravissa painaa, mutta sehän oli tarkoituskin, että sitten jaksaa taas keskittyä työn tekoon.

Loppuun taluttelin tammaa kentän ympäri kunnes sen hengitys tasaantui, jonka jälkeen otettiin muutama rakenne kuva. Ei vain meinannut tulla mitään, kun Fridaa ei olisi ollenkaan huvittanut seistä paikoillaan, saatikka jalat oikein päin. Lisäksi tehtiin muutamat kumarrukset ja seuraamisharjoitukset, jotka nekin sujuivat hyvin (: Treenin jälkeen kävin syöttelemässä tammaa Tavelan maneesille vievällä tiellä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti