2011/05/13

Vaihtelevaa menestystä


Tämä viikko on sujunut aika vaihtelevasti, vaikka päällisin puolin olen hirmu tyytyväinen Fridaan. Maanantaina juoksuttaessa poni oli ihan pörheä, joten päätin sen antaa purkaa energioita myös irtohypytyksessä. Ihan vain ensiksi mini ristikkoa ja sen jälkeen n. 50cm pystyä hypytin, mutta viime hyppelystä onkin jo aikaa ja poni oli jo ennen esteitä ihan hiessä. Irtohypytys sujui kuitenkin HIRMU hyvin, lopussa ei edes pysähdellyt syömään ja tuli luoksekkin pyynnöstä! Maanantai sujuikin siishyvissä merkeissä.

Tiistaina oli vuorossa kä+ra treeni. Frida oli tosi kiva, vaikkakin vähän pinkeä (muut otettiin jo sisään). Tehtiin käynnissä väistöjä; sujuivat ihan uskomattoman hyvin! Ravissa poni kaahotti, joten työskenneltiin harjoitusravissa. Siinä kun on helpompi säädellä vauhtia. Frida menikin ihan upeasti (:


Tänään menikin vähän huonommin, no olihan 13. perjantai. Frida oli alusta alkaen jäykkä takaa ja käyntityöskentelykin oli vähän möngertämistä. Ravi sujui kuitenkin ihan kivasti. Laukkaakin piti ottaa, mutta se ei kyllä sujunut yhtään. Aika kauan väännettiin, että saatiin yksi kunnollinen nosto - jonka jälkeen otettiin loppuravit ja lopeteltiin. Ei kyllä pitäisi valittaa, olihan poni kuitenkin ihan kiva (: Laitoin kuitenkin vtj. linimenttiä kun oli harvinaisen jumissa, toivottavasti on huomenna jo vetreä. Lisäilen tähän postaukseen videon, kunhan jaksan... : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti