2011/05/26

Mahantäydeltä hersuja

Tänään oli Fridalla onnen päivät, pääsi ekaa kertaa tänä kesänä puoleksi päiväksi laiduntamaan (: Oli kyllä huvittava näky, kun poni oli syönyt itsensä niin täyteen, että olisi minä hetkenä tahansa voinut nukahtaa pystyyn :D Toisaalta muutkin hepat olivat aika väsyneen oloisia ja työnteko ei ollut ihan ensimmäinen asia mikä olisi tullut mieleen.

Päätin kuitenkin ratsastella Fridalla ja ihmeekseni edes laitsalta hakeminen ei tuottanut ongelmia, poni tallusteli ihan tyytyväisenä vieressäni ja portillekkin tuli vastaan (: Ratsasteltiin tänään yhtä aikaa Akun kanssa, joka muuten on Fridan tuleva laitsakaveri jos en ole jo maininnut. Poni oli melkoisen laiskanpulskea, mutta ihan mukava vaihteeksi näin päin ja itsehän tykkään kyllä enemmän laiskoista hevosista (;

Tehtiin käynnissä spiraaliharjoitusta, joka perjaate tasolla sujui ihan hyvin. Frida olisi saanut liikkua hieman reippaammin eteen ja polkea samalla paremmin alleen. Otettiin myös hieman ravia, laukkaa en edes viitsinyt tänään yrittää kun poni oli ihan väsynyt jo ennen treeniä. Ravi sujui aluksi hieman kankeasti löntystellen. Vauhti oli "päätä huimaavaa" ja muutenkin Frida roikkui aika pitkälti ohjilla. No ei siinä muu auttanut kun istua satulaan ja ratsastaa reippaasti eteen samalla taivutellen. Tänäänkin työ kannatti ja lopputunnista Frida oli ihan kiva. Taivuttelujen jälkeen otettiin kevyessä ravissa reippaampia pätkiä pitkillä sivuilla. Frida oli kiva ja jaksoi hetkittäin liikkua eteenkin, vaikkakin annoin sen tänään ravata tavallista matalammassa muodossa.

(Frida ja Aku)


Käytiin loppukäynneiksi talutusreissu isolla kentällä. Frida oli ihan super! Ei tuijotellut mitään ja kulki todella hienosti vierellä. Eiköhän kohta päästä treenaamaan juoksutustakin isolla kentällä ;) Hyvä päivä siis tänäänkin, toivottavasti Frida tottuu tuohon syöpöttelyyn niin, ettei ihan joka päivä noin laiskimukseksi kuitenkaan ryhdy :D


7 kommenttia:

  1. Anonyymi27/5/11

    ulkoasusta keväisempi, kiitos (:

    VastaaPoista
  2. on ollut aikomustakin muokata ja nyt kun sain kesäkuviakin ponista niin sain vihdoin jotain aikaiseksi (:

    VastaaPoista
  3. Upee upee upee tää uus ulkka!! ♥♥ Ah
    Kivoja kuvia taas.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi27/5/11

    muuten tosi upee ulkoasu mutta toi otsikkokuvan fontti ei oikein sovi mun mielestä :(

    VastaaPoista
  5. ihana kuva tuo viimenen :) ja kiva uus ulkoasu, mää tykkään!

    mut tota mitä tarkottaa spiraaliharjoitus ? ku en oo kuullu tollasta enne :o :D

    ja hienot hiukset sulla ;-)

    VastaaPoista
  6. Hyvä kun kelpaa tää ulkka, koitin tehdä jotain hieman erilaista (siitä esim. otsikkofontti) (;

    Roosa, Spiraaliharjotus (en tiedä sille mitään muutakaan nimeä): Ratsastetaan aluksi ihan normaalisti ympyrässä, sitten lähdetään pienentämään ympyrää spiraalin muodossa hiljalleen. Hevonen tuo jalkojaan paremmin alle ja taipuu. Kun ollaan keskellä lähdetään "väistättämään" hevosta ulos, eli laajentamaan ympyrää spiraalin muodossa (: Taitaa olla ympyrän pienentämine/laajentamine vastaava nimike?

    Hahhah, kiitos, hiukset ei kyllä edusta :DD

    worryrock, aaaa, kiitos taas tuhannesti (;

    VastaaPoista
  7. aa, nimi vähä hämäs :D

    VastaaPoista