2011/07/31

Meillä on maailma ja tuulet sen ♪♫♪









Tänään reenailtiin Fridan kanssa reilu 35 minuuttia kouluratsastusta kentällä ja voi että kun sai olla taas tyytyväinen (: Poni yritti koko ajan parhaansa ja oli muutenkin hirmu mukava ratsastettava. Tehtiin käynnissä paljon taivutteluja loivalla kiemuralla ja huomasi kyllä, että ponia ei ole vähään aikaan taivuteltu. Oli nimittäin sellainen rautakanki toiseen suuntaan, mutta eiköhän se tästä! (;

Ravissa otettiin aika rennosti, annoin Fridan hölkötellä hieman tavallista pidempänä ja tehtiin vain perus ympyrätaivutteluja. Ravin jälkeen jatkettiin vielä työstämistä käynnissä, tällä kertaa väistöjen parissa. Väistöt sujuivat ihan kivasti, vaikka kyllä ne välillä ovat paremminkin sujuneet!

Väistöjen välissä otettiin harjoitusravi pätkiä, jotka sujuivat paremmin kuin itse väistöt ja Frida oli mukavan reipas (; Lopuksi otettiin vielä rennot loppuravit pitkin ohjin, sai poni kerrankin venyttää oikein kunnolla eteen alas.

Kaiken kukkuraksi repäistiin tänään ja lähdettiin äidin seurassa ratsastaen isolle kentälle! Frida oli ihan super hienosti (: Ei säpsähtänyt kertaakaan, vaikka aika jänskäähän se oli ponin mielestä. Isollakin kentällä tehtiin vielä pikkusen "töitä", nimittäin hieman taivutteluja ja jopa ravipätkiä! Frida oikeasti ylitti odotukseni ja tästä onkin hyvä aloitella työskentelyä isolla kentällä myös selästä käsin (; Huomenna Fridalla onkin sitten huomattavasti kevyempi päivä, saas nähä mitä keksitään!

7 kommenttia:

  1. Oijoi, Frida näyttää niin hienolta näissä!
    Ja jippii tänne voi taas kommentoida \o/

    VastaaPoista
  2. worryrock, hihii mukavaa kun joku kommentoi (ja osasin korjata kommentointi ongelman!) ;) Frida kiittelee! Ite oon jo aika sinut sen kesämahan kanssa, kun yhessä vaiheessa musta tuntu että se on ihan hirvittävän näkönen vaikka mistä kulmasta ottais kuvan :DD ps. en tiedä mitä selitän

    VastaaPoista
  3. Nyt voi sitten taas kommentoida, jee :D Ja frida on hieno ja vähän pulleahko :DD

    VastaaPoista
  4. voi että ootte kehittyneet! ku vertaa niitä ihan ensimmäisiä teidän ratsastuskuvia, eihän teitä edes tunnista samaksi ratsukoksi :) tosi hyvää työtä! :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä teidän kelpaa <3
    Itsekkin olisin onnellinen, jos tollasen pollen "itteleni" saisin jotenkin roudattuu (: Olette niin kiva, ja söpö parivaljakko!

    VastaaPoista
  6. Niin juuja! Aivan mahtava uusi ulkka (: tykkään! <3

    VastaaPoista
  7. Jep nyt pitäis pystyä taas kommentoimaan (:
    Tiia (oletan osoitteesta :D) joo Frida on "vähän" pulleahko! :DD No saa se nyt kesällä olla vähän muodokas matami (;

    Sonja voi kiitos, kyllä sen kanssa on töitä tehtykkin! (: Onhan remonttien kanssa aina paljon tekemistä (kuten varmasti oot huomannu Pirran kanssa :D), mutta ite en kyllä enää 'valmista' hevosta suostuis ottaa.

    Gina KIITOS! (: positiiviset kommentit piristävät niin kummasti päivää! Ja kiva kun tykkäät ulkasta, ite mietin että tulikohan tästä kuitenkin liian synkkä, mutta en jaksanut enää muokata :3 Onhan se ponin 'omistaminen' mukavaa, mutta välillä on kyllä niitä huonojakin päiviä... (;

    VastaaPoista