2011/07/04

Todellinen heppatyttö


Tuli sekin todettua, että olen ihan oikeasti heppatyttö. Minulla on nimittäin hirveä ikävä jo Fridan luo, vaikka sillä on ollut vapaata vasta yksi päivä (+ tämä päivä) :D Kehtaisikohan sitä mennä katsomaan tuossa joku päivä ennen leiriäni?

Myös tämä bloggaaminen on hirmu koukuttavaa ja tuntuukin tyhmältä kun ei ole kirjoitettavaa ja vaikka olisikin ei ole kuvia mitä tänne lisäisi. No onneksi kaksi viikkoa ei ole loppu peleissä kovin pitkä aika ja sen jälkeen palaillaan taas normaaliin postailuunkin (:

Ajattelin kuitenkin nyt kertoa teille vanhojen kuvien siivittämänä lauantain valmennuksesta. Ilma oli aika mielenkiintoinen, nimittäin ukkosti, mutta ei ukkostanut. Kuului hirveitä järähdyksiä, mutta ei satanut tai salamoinut. Vasta valmennuksen jälkeen alkoi satamaan, onneksi. Frida ei kuitenkaan säpsynyt ollenkaan ukkosta, mikä oli tietenkin hyvä asia.


Toisaalta se oli alkuun hirmu laiska, kuuro avuille ja vain juoksi pois alta (erittäin hidasta vauhtia). Tiedättehän; takajalat epäaktiivisena tallissa ja käyttämättä selkäänsä. Mentiin keskiympyrällä kevyttä ravia ja siinä siis Frida käyttäytyi noin. Minua alkoi oikeasti hieman masentamaa, kun tuntui ettei mikään sujunut. Poni vain tunki lapa edellä ja vaikka kuinka pidin ulkoavut napakoina ei mikään auttanut. Saatiin kuitenkin pari hyvääkin pätkää, jonka jälkeen poni sai huilit.

Luulen että käyttäytyminen johtui osittain +32 asteen helteestä, koska minäkään en olisi millään jaksanut keskittyä tekemään kunnolla töitä. Ravin jälkeen tehtiin käynnissä väistöjä, jotka sujuivat todella kivasti (: Frida oli hyvin avuilla ja väistikin hienosti!


Tehtiin väistöjä molempiin suuntiin jonkin aikaa, jonka jälkeen siirryttiin harjoitusraviin. Tehtiin ravissa loivaa kiemuraa ja suunnanvaihtoja. Frida oli ihan superkiva, kuunteli apuja, oli pohkeen edessä ja nätissä muodossa. Lisäksi kulki reippaasti ja polki alleen! Pakko hehkuttaa kun meni niin hienosti, vaikka alkutunnista oli ihan porsas (: Omat vatsalihakset olivat kyllä taas koetuksella, sillä olen tottunut että Frida menee todella hidasta ravia ja nyt kun se on alkanut oikeasti polkea alle on siellä oikeasti vaikeampi istua.

Jäi siis todella hyvät fiilikset ja hyvillä mielin pystyn antamaan Fridalle vähän lomaa. Vaikka ikävähän tässä tulee, mutta toisaalta loma tekee varmasti hyvää meille molemmille (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti