2011/07/15

Paluu paratiisiin (;


Nyt on sitten leirit leireilty ja Frida lomansa viettänyt ja palaillaan pikku hiljaa "arkeen" :) Leiristä kirjoittelen hieman loppuun ja saatanpa laittaa pari kuvaakin, mutta ensin blogin päätähden eli Fridan kuulumiset.

Menin tänään suoraan leiriltä äipän kyydillä moikkaamaan Friiduliinia. Ei jestas kun se on paisunut :DD En oikeasti ole nähnyt nenän edessä yhtä lihavaa ponia (kuvat ovat eri asia) ja sitä naureskelinkin äidille. No kesällä kuuluu herkutella, tämä pätee myös ratsastajiin (;



Tosiaan Frida on ollut nyt 24/7 laitumella ja olin aika yllättynyt kun se tuli oikein vauhdilla vastaan laitumelta! Taluttelin ponin sitten talliin tarkoituksena tarkistaa kunto ja hieman juoksuttaa. Siinä matkalla äippä sitten huomasi, että Fridalta on vtj. irronnut kenkä - olipas iloinen yllätys -.- No onneksi tallin omistaja lupasi sen huomenna lyödä takaisin ja eipä tuo tuntunut Fridaa sen kummemmin haittaavan.

Päätin siis kuitenkin juoksuttaa poni ja katsoa miten se reagoi. Jäykkyyttä takapäässä oli tavallista enemmän ja kyllä se nyt jalkaa ihan vähän varoi, mutta ei ontunut ollenkaan tms. Otettiin ihan normi juoksutus, joka sujui kivasti (: Frida oli kyllä vähän säpsyily tuulella, mutta ei sentään ruvennut sinkoilemaan. Lyhyen juoksutuksen jälkeen myrkyttelin vielä ponin (ja rasvasin toisessa takasessa olevan haavan) ja vein sen takaisin ulos. Huomenna toivottavasti kenkä takaisin ja jotain rentoa 'työskentelyä' (:





Leiristä kirjoitan myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti