2011/10/23

Jännitettä takapuolessa

No nyt on sitten lomat lomailtu, seuraavaksi odotellaankin sitten joulua :D
Fridan kanssakin otettiin siis lomalla hieman rennommin, mutta eiköhän nyt palailla normirytmiin.

Torstaina oli hyppypäivä ja ponilla oli hirmuisesti virtaa :D Hypättiin pikku kentällä yhtä estettä toisella pitkällä sivulla, eli todella yksinkertaista tehtävää. Frida pomppi hienosti ja vain kerran tuli yksi pudotus (sekin oma vika kun en ehtinyt korjaamaan laukkaa). Aloiteltiin mini ristikolla ja otettiin loppuun pariin kertaan noin 50cm pystykin (: Tuntui pikku kentällä "hurjan" isolta, mutta hienosti sekin ylittyi (vaikkakin ekalla kerralla tätä tultaessa tulikin se pudotus).

ps. pahoittelut istunnasta

Perjantaina piti olla kevyempi päivä sisältäen juoksutusta, mutta eipä sitten ollutkaan. Frida nimittäin kaahotteli isolla kentällä taas semmoista vauhtia, että huhhuh! Sai juosta myös irtona sillä energiaa näytti riittävän. Toivottavasti nyt jaksaisi paremmin ylipäätään keskittyä kun on patoutuneet energiatkin purettu(;

Tänään käväisin vain nopeasti tallilla; 20minsan ratsastus ilman satulaa pienellä. Mentiin vain käyntiä ja ravia, sillä ilta alkoi olla jo pimeä ja muutenkin oli tarkoitus ottaa kevyemmin. Frida oli tosi hieno kun itse keskittyi oikein kunnolla. Työstettiin ravia reilusti taivutellen keskiympyrällä ja poni toimi hienosti (: Kyllä se ilman satulaa meno on vaan niin kivaa!

1 kommentti:

  1. suckeerrs, meillä alkoki vasta loma! bhaha
    kiva toi video :--)

    VastaaPoista