2011/10/17

Rennosti tarkoittaa hienosti


Eilen mentiin Fridan kanssa pikku kentälää ilman satulaa ja kokonaisuudessaan ratsastus sujui oikein kivasti (: Aloitettiin käynnissä väistöillä ja pysähdyksillä, poni toimi hienosti ja oli mukavan herkkä. Käyntityöskentelyn jälkeen siirryttiin raviin ja kun oltiin lämpätty aloitettiin 'väistöjen' teko myös ravissa.

Frida itse asiassa otti jopa sivuttaisia askelia ja oli aikas hieno (: Ravin jälkeen huilittiin tovi. Ainoa mistä voin nalkuttaa on laukka ja senkin vaikeus johtui varmasti suurimmaksi osaksi minusta.



Aluksi laukka ei meinannut edes nousta ja sitten kun nousi, en saanut sitä millään pidettyä yllä. Ilmeisesti vielä jotenkin puristan jaloillani laukassa ja näin annan Fridalle epäselkeitä viestejä sen lisäksi, että se pikku kentällä muutenkin laukkaa haluttomammin. Saatiin kuitenkin molempiin suuntiin ihan kivat pätkät laukkaa ja jätettiin tällä kertaa siihen.

Lopuksi otettiin vielä ravia molempiin suuntiin ja Frida toimi hirmu kivasti (: Lisäksi annoin sen venyttää oikein kunnolla eteen alas ravissa ja kyllä sitä venyteltiinkin :D Nyt saa poni lomailla 3 päivää, tekee varmasti hyvää molempien pääkopalle.


1 kommentti:

  1. Sulla on kiva blogi!:) tykkäään!:) jos haluat nii voit mainostaa blogiani!:)

    VastaaPoista