2011/08/04

Me ollaan sankareita kaikki!

Tänään oli oikein mukava ja tavallisesta paljon poikkeava päivä (: Lähdin nimittäin ensin käymään katsomassa ja kuvaamassa, kun Sara ratsasti vuokrahepsuaan Jassea (lue heidän blogi: Askeltaen). Oli tosi kivaa taas jutella ja muutenkin valokuvaaminenkin on aina tosi jees juttu (; Lisäksi tuli kauhea inspiraatio mennä ilman satulaa, sillä Sarakin meni.



Niinpä heidän menostaan inspiroituneena, päätin ratsastaa ilman satulaa! Talutin ensin kiekan ja hyppäsin sitten selkään. Alkutunti vaikutti hieman huolestuttavalta keskittymisen suhteen, sillä Frida kyttäsi etenkin yhtä kulmaa ja kentän vieressä kulkevat autot olivat vaihteeksi hirmu pelottavia. En kuitenkaan luovuttanut vaan aloin työstämään ponia keskiympyrällä, ensin käynnissä sitten ravissa. Frida oli hetkittäin tosi kiva, vaikka ravissa alkuun koittikin juosta apuja karkuun tuijottelemaan jonnekkin kauemmas sitä pelottavaa kulmaa. Sain ympyrällä kuitenkin tosi kivoja pätkiä ravissakin (:




Tämän jälkeen jatkettiin työskentelyä ravi - käynti - ravi -siirtymisillä, jotka sujuivat oikein kivasti. Tästä jatkettiin vielä ravi - seis - ravi -siirtymisillä, jotka nekin mielestäni sujuivat oikein kivasti (: Frida oli mukavasti kuulolla ja toimi oikeastaan pelkällä istunnalla. Siirtymisten jälkeen huilittiin hetki, kunnes aloitettiin käynnissä väistöt. Tehtiin noin kolmet väistöt pitkälle sivulle molempiin suuntiin ja kokonaisuudessaan Frida oli oikein kiva (: Väisti paremmin kuin viimeksi ja jaksoi keskittyä hyvin! Toisella pitkällä sivulla otettiin aina ravia ja sekin sujui loistavasti!



Nyt tulee kyllä kauhea hehkutuspostaus, mutta Frida oli oikeasti niin hirmu kiva (: Herkästi avuilla, liikkui eteen ja vielä kuunteli! Väistöjen jälkeen otettiinkin enää pari kiekkaa ravia, jonka jälkeen annoin sen vielä venyttää pari kierrosta ravissa pitkillä ohjilla. Loppukäynneiksi käytiin käymässä isolla kentällä ja takaisin, Frida oli oikein mallikkaasti (; Kiitos kuvista Sara!


peseminen on vakavaa puuhaa

6 kommenttia:

  1. Anonyymi5/8/11

    Frida näyttää olevan aika pulska tamma :) Kivasti näyttää kulkevan, paljon tsemppiä teille!

    VastaaPoista
  2. :DD Juu se on "hieman" päässyt lihomaan kesälomalla! Mutta eiköhän se siitä. Kiitos! (:

    VastaaPoista
  3. voi että teidän meno on niin kivannäköstä! :) ja tää ulkoasu on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  4. Roosa5/8/11

    Hui ku onki pullea poni! :D Taitaa olla lomaillut nyt kesälomalla aika paljon?

    VastaaPoista
  5. Anonyymi5/8/11

    Tykkään blogistasi paljon mutta omasta mielestäni kuvat ovat liian tummia, liekö muokattu vai onko jo kamerassa noin tummia?

    VastaaPoista
  6. Sen ravi näyttää nykyään tosi hyvältä, hienoa! :)

    VastaaPoista