2011/08/09

Vauhti formula, ainakin melkein (;


Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo aikaa :o Viimeinen postaus on näköjään kirjoitettu viime lauantaina ja sekin käsitteli perjantain ratsastusta, mites tässä näin on päässyt käymään!?

No kai se bloggailu on vain jäänyt kun koittaa nauttia viimeisestä lomaviikosta (; Palataanpa kuitenkin aiheeseen, Fridalla oli lauantaina vapaata ja sunnuntaina kävin humpsuttelemassa ilman satsaa. Poni oli oikein edukseen ja käyttäytyi todella mallikkaasti, tehtiin ihan perustreeniä aika rennoin mielin.

Eilenkin ponilla oli vapaata, mutta tänään se pääsi taas hieman jolkottelemaan. Harjauksen jälkeen lähdettiin tepsuttelemaan isolle kentälle, aikomuksenani hieman juoksuttaa ponia. Matka oli harvinaisen tuskallinen; kaikki oli Fridan mielestä hirmu pelottavaa ja muutenkin sitä oli ärsyttävä taluttaa! Onneksi pelleily kuitenkin loppui kun päästiin isolle kentälle.


Otettiin paljon laukkaa ja siirtymisiä alkuverkkailujen jälkeen, Frida oli oikein hieno (: Se jaksoi laukata pidempiäkin pätkiä ja muutenkin sen laukka on parantunut huimasti! Pelleilystäkään ei ollut tietoakaan. Tehtiin siis hieman tavallista rankempi ja reippaampi juoksutustyöskentely ja olen hirmu tyytyväinen (;

3 kommenttia:

  1. Anonyymi9/8/11

    Tee varustepostaus, esittele teidän talli, esittele omat varusteesi.. siinä erikoispostaus ideoita :-)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi9/8/11

    Ööh missä päin suomea asut ku on vieläki minishortsitoppikelit? :D Täällä just ja just 15 astetta ja sataa sataa ropisee..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1 kiitos ideoista!(:
    Anonyymi2 ihan Pirkanmaalla, mutta kuvatkin kyllä noin viikon vanhoja :D Kyllä täälläkin on alkanu jo viilenemään (16-18 astetta) ja taitaa ne shortsikelit olla jo ohi :(

    VastaaPoista