2011/08/10

Takaisin lähtöpisteessä!

Huhhuh, tasan vuosi sitten (10.8) saapui minulle ylläpitoon pieni pyöreä punkkarityttö ja tässä sitä nyt ollaan monia kokemuksia viisaampana! Tänään on tosiaan kulunut vuosi siitä, kun Frida minulle tuli ja näin jälkikäteen naureskelin, että taas ollaan samassa lähtöpisteessä.


Tänään oli oikea hässäkkä päivä. Kentän viereistä ojaa kaivettiin kaivureilla ja Frida oli muutenkin jotenkin pörheänä. Päätin kuitenkin riskeerata, menin kentällä selkään ja lähdettiin siitä sitten kohti isoa kenttää metsän kautta.

Kaikki vaikutti lupaavalta, kunnes... FIIUUUH! Se vuosi sitten luokseni tullut sinkoileva poni oli palannut! Frida säikähti ihan hirveästi kulkiessamme Lotan ja Mintun laitumen ohi (Lotta ja Minttu hölkkäsivät vastaan) ja päätti lähteä pikimmiten karkuun. Ilmeisesti suomitytöt olivat muuttuneet sapelihammastiikereiksi :DD



Siinä tilanteessa ei paljon naurattanut! Onneksi sain Fridan kiinni ennen kuin oltiin takaisin tallilla, vaikka ei matka pitkä ollut - oltiin kävelty varmaan 5 metriä tallipihasta. Palattiin sitten laitumen viereen tärisemään, kunnes äiti suostutteli minut alas ponin selästä.

No lähdettiin sitten isolle kentälle taluttaen ja Frida oli heti kuin eri hevonen. Isolla kentällä kipusin takaisin selkään ja aloitin ratsastuksen. Poni oli jännittynyt ja jokaisessa kulmassa vaani ties mitä pieniä vihreitä miehiä, mutta enää se ei sinkoillut!

Tehtiin paljon voltteja, ympyröitä ja pysähdyksiä. Vähitellen Frida jopa hieman rentoutuikin ja pakko sanoa, että kyllä se koko ajan oli kuulolla! (: Pyörittelin käynnissä aikani ja olen itse asiassa todella tyytyväinen, sen verran hienosti poni käyttäytyi toiseksi ratsastuskerraksi.

lähteekö vai eikö? :D


Loppuun uskallauduin ottamaan jopa ravia isolla ympyrällä ja voi että! Frida oli todella upea, hieman kiireinen, mutta herkästi avuilla, kuunteli ja liikkui pyöreästi (: Sain kyllä olla tyytyväinen ja todeta, että ehkä me tästä vielä rohkaistutaan ja kohta ei enää isolla kentälläkään ole niiiin jännittävää :D Loppujen lopuksi siis jäi hyvä mieli treenailusta (:

2 kommenttia:

  1. voi herranjestas kun aika kuluu, muistan nimittäin vieläkin kun liityin sun blogin lukijaksi :'D Oon ollu melkolailla alusta asti lukija, ehkä jonkun kuukauden tms olit ehtiny blogia pitää?

    VastaaPoista
  2. Svitis niinpä! :D Oon itekkin ihan kummisani kuinka nopeesti tää vuosi on menny, aika vaan juoksee karkuun (eikä mitään oo kesälläkään ehtinyt tehdä) :o

    Juu mullakin sellainen muistikuva, että oot johonkin ihan alkupuolen teksteihin kommentoinu (: Kiva kun jotkut on jaksanu seurata meiän taivalta alusta asti!

    VastaaPoista