2011/12/26

Kesäinen joulu

Nyt on sitten joulu juhlittu ja arkeen paluu olisi edessä, no ei! Koulu alkaa onneksi vasta 9.1 ja tässä on vielä monta lomapäivää, kunhan nyt kelitkin suosisivat meitä. Ulkona nimittäin näyttää +3 ja lunta ei ole missään, tästä ei ole vielä haittaa - mutta toi myrski!...

Palataanpa kuitenkin jouluun vielä hetkeksi. Jouluaattona ratsastelin Fridalla ilman satulaa kaikki askellajit läpi, poni toimi tosi hienosti ja ilmakin oli kiva (: Loppukäynnit käveltiin Tavelaan vievällä tiellä. Joululahjaksi poni sai ison piparin, sekä karsinaan mysli "likitin" ja omenoita roikkumaan ikkunasta (: Hyvin oli kelvannut!


Eilen sai poni sulatella ruokiaan vapaapäivällä, tänään käytiin tekemässä maastakäsin juttuja. Ulkona oli aivan hirvittävä myrsky tuuli! Testattiin ponille korvahuppua, en tiedä auttoiko mutta ainakin poni toimi kivasti (: Toivottavasti huomenna keli olisi hieman parempi!

2 kommenttia:

  1. Jos tarvii saada korvat kiinni niin laita suosiolla vanut korviin tai sitten ravureilla käytettävät huput, ne eristää paljon paremmin kun on jämäkämpää materiaalia :-) Ei tosin kovin nättejä ehkä... Ratsuhuppu ja vanut vois olla kyllä ihan hyvä yhdistelmä, vähän kivemman näköinen ja huppu ei päästä vanujakaan karkuun jos eivät pysy korvassa. Jotenkin en osaa uskoa siihen että ne ohuet puuvilla korvahuput auttais muuta kuin pitämään ötökät pois korvista, mutta ehkä olen väärässä!

    VastaaPoista
  2. Juu itekki oon ollu tosi skeptinen, siihen että tavis korvahuppu jotain auttaisi (viime keväänä pitikin ravihuppua hankkia...). Mutta kyä toi jotenkin tuntuu auttavan - toki jos suurempaa tarvetta tulee niin pumpulia korviin (:

    Tänäänkin ratsastin kauhealla tuulella hupun kanssa ja poni oli tosi fiksusti. En sitten tiedä; kyllähän se on eriasia itselläkin jos tuulella on pipo päässä tai ei ole.

    VastaaPoista