2011/12/06

Nyt saa joulu tulla



Ihanaa yön aikana oli satanut kunnolla lunta! ♥ Vaikka muuten elämässä on nyt tosi rankka vaihe monenkin asian takia, päätin että jaksan piristyä ja nauttia upeasta kelistä. Muutenkin elämä on ihan liian lyhyt suremiseen, eteen päin mars siis!



Otettiin tänään ponista ja musta ensin joulukortti kuvia, toivottavasti saadaan hienot kortit vaikka vähän viimehetkeen menikin :) Kuvien oton jälkeen puunailin ponin tavallista tarkemmin ja menin sitten kentälle tuuppailemaan hetkeksi.

Ratsastin perjaatteessa kaikki askellajit vaan läpi, sillä tarkoitus oli mennä Vilman ja Ässän kanssa maastoon (joka sitten valitettavasti peruuntui, kun bussit ei suostuneet kulkemaan). Laukassa oli tänään tavallista enemmän tekemistä.



Poni näki taas vaihteeksi pieniä vihreitä miehiä ja kiukutteli, mutta napakasti vaadin sitä toimimaan ja aika pian se esittelikin mageaa laukkaa (: Myös toiseen suuntaan saatiin tooosi kivoja pätkiä laukkaa! Laukkailun jälkeen lähdettiin käppäilemään Harjuun äipän kanssa.




Käytiin ihan kunnon lenkki rennosti käppäillen (: Kerrankin poni pysyi rauhallisena ja ohjat pystyi oikeasti pitämään koko matkan ajan pitkinä (normaalisti kun täytyy aina välillä pitää napakampaa tuntumaa). Oli oikein rentouttava lenkki kauniissa maisemissa (:

1 kommentti: