2014/08/14

Loman tarpeessa

Nimittäin minä! Huh että voikin väsyttää. Päivät tuntuu yllättävän rankalta kun ei ehdi päivätauolla laisinkaan levätä - mutta tämähän on tasan oma valinta, voisin ratsastaa Minorin vasta illalla, tuntien jälkeen. No tekeepähän viikonlopun Tampere visiitti hyvää :) Ai niin! Anonyymit voivat jälleen kommentoida, joten ei kun kommentoimaan!

Tänään olen perusjuttujen lisäksi pussittanut lantaa jätesäkkeihin ja pessyt tallia (halleluja sain teräsharjan!) sekä ollut taluttajana yhdellä tunnilla. Lisäksi mut lykättiin Katlan selkään vikalle tunnille, kääks! Ja voi kamala kuinka hirvittävältä tuntui istua jonkun muun selässä kuin Minorin (saa nähdä miten sopeudun kun palataan Ypäjälle ja pitäisi ratsastaa muitakin säännöllisesti). Tai ei oikeastaan se, vaan se ettei osannut ollenkaan ratsastaa. Katla on hirvittävän herkkä projektiheppa, joka tietenkin pelittää ihan eri avuilla kuin itse olen tottunut ratsastamaan, joten aika pitkälti molemmat olivat ihan kysymysmerkkeinä. Ei ehkä ihan mun tyylinen heppa, mutta upea kylläkin ja hirmu yritteliäs!

Onneksi Minor oli taas päivällä ollut superhieno. Tehtävänä tänään oli toisella pitkällä sivulla 2kpl 10m ravivolttia ja toisella pitkällä sivulla 2kpl käyntiin siirtymisiä, poika toimi oikeastaan lähinnä ajatuksella ja oli uskomattoman herkkä sekä hirmuisen hyvin kuulolla. Laukassa hieman yksinkertaistettiin tehtävää eli toiselle pitkälle sivulle yksi noin 10m laukkavoltti, jonka jälkeen lyhyellä sivulla harjoitusraviin. Harjoitusravia puoleen väliin pitkää sivua, josta siirtyminen käyntiin, jonka jälkeen jälleen siirtyminen laukkaan käynnistä lyhyen sivun keskeltä. Nyt on taas sellainen fiilis, että tekisi mieli vaan tuuppailla sen kanssa päivät pitkät koulua - se on niin hirmuisen kiva! Huomenna kyllä mennään palkinnoksi vähän maastoilemaan kun toinen on ollut niin hienona :)

7 kommenttia:

  1. PomppuPoni15/8/14

    Hei, olitko eilen torstaina tallilla klo. 16- hakemassa hevosia? Näin sut jonku tytön kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuntsareita kuskasin sisään :)

      Poista
    2. Anonyymi16/8/14

      Kiva :) kuka se tyttö oli vai tiedätkö?

      Poista
    3. PomppuPoni16/8/14

      Ja oho, näemmä kommentoin vahingossa anonyyminä :D

      Poista
    4. Hän käy tallilla tunneilla, en tuntenut etukäteen. Enkä sen kummemmin siis vieläkään tunne.

      Poista
  2. Mä olen mennyt nyt vuoden vaan omalla hevosellani ja viikon loppuna tulossa valmennus eräällä vuonohevosella..! Voin kuvitella miten hukassa olen siellä selässä.. :D Minor on muuten aivan suunnattoman upea, antaisin mitä vain tuollaisesta hevosesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah :D Se on kyllä kamalaa kun tottuu niin siihen yhteen hevoseen, että sitten on ihan hukassa jonkun muun selässä! Tsemppiä valmennukseen :)

      Oon kyllä onnellinen, että löysin tämmösen helmen :)

      Poista