2014/08/06

Rättiväsynyt ratsastaja


Huhhuh, en tiedä miten nyt väsyttääkin näin paljon! Mutta päivän kuulumisiin siis ja ohessa taas muutama kännykkäkuva (ja Minski oli TAAS juomakipolla kun menin ottamaan kuvia :D).

Tänään on ollut ihan peruspäivä, paitsi että aloitin vasta 9 jälkeen. Olen siis avustanut Fjalarin ratsutuksessa, kuskannut hevosia syöttelytarhoihin, hoitanut laitumella olevien haavoja, täyttänyt vesiastioita ja siivonnut ympäristöä. Lisäksi kerkesin ihan omalla ajalla lakaisemaan koko tallin (ei siis ollu mitenkään määrätty tehtävä, mutta minusta on niin kiva, että joka paikka on tip top kunnossa) ja kyllä nyt on siistiä ;) Tein tänään myös kokonaan iltatallin ja siinä oli kyllä yllättävän paljon hommaa kun kaiken teki putkeen Minorin hoitamisen ohella, siitä ehkä uupunut olo.

Kuuden aikoihin illalla oli alkujaan tarkoitus vähän hyppiä esteitä, mutta siirrettiin sitä toiselle päivälle, joten lähdin Minorin kanssa ensimmäistä kertaa täällä maastoilemaan. Poika oli aika porsas ja piti kauhean show'n kun maastossa tuli pari ratsukkoa vastaan. Voi että hävetti... Muuten maastoilu meni ihan hyvin, tosin kovin vauhdikkaasti! Käytiin maastolenkin jälkeen vielä pyörähtämässä kentällä ottamassa vähän ravia ja laukkaa. Minor yllätti ja oli ihan super!

Ei menty kuin reilu 10 minuuttia, mutta lähinnä ideana oli, että joutuu töihin kun oli vähän porsastuulella. Ilmeisesti äijä tajusi kun sille maastossa vähän jouduin jopa karjaisemaan, että nyt on tosi kyseessä ja sen jälkeen olikin varsin fiksusti eikä ollenkaan porsas. Josko se nyt alkaisi pikku hiljaa taas ymmärtämään, ettei tuollainen käy päinsä isolta mieheltä :) Hyvillä mielin siis jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti