2014/08/05

Pikapäivitykset


Nopeasti tässä koitan kertoa vähän kuulumisia ennen kuin nukahdan pystyyn. Elikkäs koitin tänään kuvailla kännykkällä vähän "my day" tyyppistä postausta, mutta ensinnäkin unohdin illasta kuvata ja toisekseen kännykkä oli hukannut puolet kuvista... Joten saatte nyt tyytyä vain muutamaan hassuun kännykkäkuvaan ja selostukseen.

Päivät on kulunut ympäristön siivoamisessa; mönkkärillä ajoa, lantojen keräämistä tarhoista, risujen katkomista ym. Lisäksi tietenkin kaikkea perusjuttuja eli heppojen kuskaamista paikasta a) paikkaan b), hevosten ruokkimista, haavojen hoitamista ja olenpahan muutamaa ratsastustuntiakin kerennyt katsomaan sivusta! :)

Eilen kävin myös isäni luona (jonne ajaa täältä vain 15min!) ja sain ihania oman maan vihanneksia (perunoita, salaattia, kurkkua, marjoja, tilliä yms), joten tänään on herkuteltu töiden ohessa. Olen myöss ratsastanut Minoria nyt jo aika normaalisti, tosin vasta yhdeksän aikoihin illoilla kun on jo vähän siedettävämpää.

Minor on ollut vähän porsas ja maailman paras. Sunnuntaina se possuili ja ratsastus oli lähinnä toiselle hepalle huutelua(!? mutta pistetään sen piikkiin, että lauantaina oli vapaata), mutta nyt taas ollut pari päivää oma itsensä :) Olen koittanut oikein kunnolla panostaa ja vaatia poikaa oikeasti liikkumaan oikein päin ja kyllä se hyvältä tuntuukin. Vielä kun saisi jonkun kuvaamaan niin näkisi, että näyttääkö se edes puoliakaan yhtä hyvältä miltä tuntuu selkään :) Nyt en jaksa panostaa enempää, koitan joku päivä postailla vähän paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti