2014/08/17

Ostoksien testailua

Ajelin tosiaan jo päivällä takaisin Nurmijärvelle ja riensinkin heti innoissani testailemaan uusia hankintoja. Samalla tuli huomattua, että jotain unohtui kotisohvallekkin, nimittäin se pelhamketjun pehmuste, no ehkä ensi kerralla muistan ottaa senkin mukaan.

Putsit olivat juuri sopivan kokoiset ja Minor tuntui ainakin liikkuvan paljon laajemmin niiden kanssa eikä ns. varonut pidempää askelta (ei jäänyt töpöttämään). Lisäksi pintelipatjat olivat passelit takasiin, etusiin pitää aavistus lyhentää - tämän arvasin jo etukäteen! Omista varusteista pääsi testiin housut ja kypärä. Kypärä on yhtä hyvän tuntuinen kuin kaupassakin ja yhtä kivan näköinenkin :) Housut myös pelittää ihan hyvin, ratsastaessa vaan "lerpsuttaa" takaa eli on ns. liian löysän näköiset. No, ei estä käyttöä, pieni ulkonäkövirhe vain.

Ratsastin tänäänkin maneesissa (perjantaina muuten käytiin maastossa) ja huh että oli pölyistä! Ei ollut kovin kiva treenata, joten kai sitä täytyy mennä kentälle joku päivä pyörimään, kun ei tee hengityselimistöllekkään kovin hyvää hirveässä pölyssä treenata. Tehtiin ympyrällä ravi-käynti-ravi siirtymisiä ja perus taivutteluja, lisäksi väistöjä käynnissä ja muutamia laukkaympyröitä.

Minor oli ihan hyvä. Ei niin kevyt ja pehmeä kuin viikolla, mutta mukava silti. Selkeästi kuitenkin huomasi, että eilen oli vapaapäivä. Lähinnä siitä, ettei ollut niin taipuisa / pehmeä pohkeille, mutta uskon, että huomenna jo taas ollaan enemmän työskentelyfiiliksissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti