2014/08/18

Nyt meidätkin löytää facebookista!

Eli vihdoin viimein jaksoin tehdä meille oman facebook sivuston, nyt vain kaikki peukuttelemaan! :)


Löydät perille joko hakemalla facebookista "Kilo Kirsikoita" tai klikkaamalla TÄSTÄ! (Myös sivupalkkiin tulossa linkki, mutta nyt pitää rientää tallille, joten se sitten aikanaan)

4 kommenttia:

  1. Pakko kirjottaa tähä että ite ainakin odottaisin erikoispostausta "opiskelu Ypäjän hevosopistolla" ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisin, että tälläisen postauksen tulen jossain vaiheessa toteuttamaan - oli kyselyn tulos mikä tahansa :) Mutta ajattelin, että toteutan sen vasta kun olen taas Ypäjällä - saisi vähän kuviakin aiheeseen liittyen!

      Poista
  2. Anonyymi20/8/14

    Mitä aineita sulla ei ollu ku oot lukiopohjasena ypäjällä? Oliko päivät millaisia, pitkiä, lyhyitä, onko ollut rankkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse asiassa ole lukiopohjaisena vaan ihan pk (peruskoulu) pohjaisena. Olen vain ennen Ypäjällä opiskelun aloitusta suorittanut 2 vuotta lukio-opintoja, ihan lukiossa Tampereella. Nykyäänhän sisään ei pääse tällä tavalla, vaan pitää olla joko lukio (/ammatti?) suoritettuna tai sitten suoraan peruskoulusta.

      Tästä aiheesta tulee varmasti lisää, kunhan toteutan "opiskelu Ypäjän hevosopistolla" -postauksen, mutta lyhyesti sanottuna: Mulla ei ole ns. attoaineita (englanti, matikka, ruotsi, äidinkieli yms. perusaineita joita opiskellaan myös lukiossa) tai siis olen jo opiskellut ne. Suhteellisen kevyttä ja lyhyitä päiviä ollut, mutta oma hevonen tekee opiskelusta välillä todella rankkaa. Mutta kyllä esimerkiksi nyt jo kaipaa takaisin Ypäjälle ;)

      Poista