2011/02/13

[66] Tuhahtelua ja turhautumista...



Ajattelin jo, että kerrankin kaikki alkaa sujua, mutta ehei! Ei milloinkaan voi olla kaikki täydellisesti. Nyt kun Frida on upea, satula on tulossa viimeistään tiistaina ja päästään käymään valmennuksissa, niin tietenkin tallin puolesta sitten ei mikään suju.

Valitetaan jokaisesta asiasta, kuinka tekee kaiken väärin ja kuinka ei saa tehdä sitä ja tätä. Lisäksi kuivaheinä alkaa olla taas lopuillaan, eikä suostuta hakemaan kuin vasta loppuviikosta lisää. Huhhuh, alkaa mennä hermot tuohon menoon. Ainoa kysymys mikä liikkuu mielessä on; jaksanko huolehtia Fridasta jos muutamme ja se stressaa pahimmillaan vajaan kuukauden vai jaksanko itse stressata tallin asioista koko ajan ja olla täten huonolla tuulella? :s Vaikea päätös, mutta eiköhän se tästä. Seuraillaan tilannetta ja käydään muutama talli katsomassa.

Fridan kanssa tänään kuitenkin kaikki sujui hyvin. Lantalan tyhjentäjä sattui juuri tulemaan samaan aikaan ja melua pitävä traktori oli ponin mielestä hieman hurja. Frida ei kuitenkaan säpsyillyt ja tyydyinkin tekemään maastakäsin juttuja, kunnes traktori lähti. Tamsku kuunteli hienosti, sekä peruutukset että väistöt sujuivat hyvin (: Loppuun myös juoksutin molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa. Ei ollut enää yhtään niin jäykkä vaikka kävikin välissä piehtaroimaan :D Hyvillä mielin siis sujui treenit tänäänkin, toivottavasti nyt saadaan tuo talliasiakin kuntoon...

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia ja niiiiin ihana poni =) Milläs tallilla se asustelee? =)

    VastaaPoista
  2. ((: Kiitos. Pienellä yksityistallilla Kangasalla, ainakin toistaiseksi

    VastaaPoista