2011/02/26

[70] Pieni prinsessa



Shoppailuinnostus jatkui myös tänään! Ponille tuli ostettua kuvissa näkyvä pehmustettu riimu, harjalaukku ja gramaanit maastoilua varten. Kauheaa kun alkoi tekstiiliurheilukin himottaa ja aloin kuin huomaamattani kerätä ponille kaikkea punaista :D No eipähän tuo mitään, kunhan pysyy rahankäyttö hallinnassa.

Shoppailun lisäksi kävin tänään myös hieman liikuttamassa Friiduskaa. Sillä on selkeästi kiima-aika, joka ei kyllä ole mikään ihana juttu! Se tunkee persustaan aidan toisella puolella olevalle ruunalle ja pissaa niin, että koko takapuoli on täynnä kusta. Lisäksi se on liikuttaessa ollut todella "pörheä". Tänäänkin juoksuttaessa kulki kaula korkealla ja häntä kaarella, pitkiä ja vauhdikkaita askelia. No, se on vähän tuommoinen PRINSESSA (: Juoksutus sujui kuitenkin muuten hyvin ja loppujen lopuksi se kulki myös rennosti eteen alas ja vauhtikin vähän tasottui.

Lyhyen juoksutuksen jälkeen olikin vuorossa irtojuoksutusta. Frida on vaikkuttanut jo pari päivää kamalan energiseltä, joten oli aikakin hieman purkaa energioita. Lisäksi pakkanenkin oli mukavasti hellittänyt ja juokseminenkin oli varmasti helpompaan. Aika paljolti neiti jaksoikin kaahotella ja sinkoilla pitkin kenttää. Hetken kuluttua se kuitenkin jo kuunteli sen verran, että siirsi askellajia pyynnöstä jopa käyntiin. Loppuun Frida tepsuttelikin tyytyväisenä luokseni ja vaikutti rauhoittuneen. Toivottavasti kiima ei kuitenkaan kestä kauhean kauan, koska se on nyt kauhean säpäkkä ja herkkä (liiankin)... Päivän päätteksi myös leikkasin Fridan tukan, äh se repsottaa edelleen toiselta puolelta. Huomenna onkin sitten vuorossa muutto, kääks! Jee-jee!

5 kommenttia:

  1. Ihana uusi riimu =) Mistä ostit sen?

    VastaaPoista
  2. täälläkin päin on kuulemma hieman kiimaa :DD riia oli hypännyt tarhasta pois ja menny yhen meiän tallin ykstyiselle kuhertelemaan :DD

    VastaaPoista
  3. Krizz, hööksiltä tuommoisen mukaan nappasin (:

    elisa, hahhah :D Täällä ei sentään niin pahoja "oireita", ärsyttävää neiteilyä vain.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi27/2/11

    Tuli muuten mieleen että Fridalle vois kokeilla syöttää magnesiumia?
    Meillä helpottanut stressihepan mahaa ja on vaikuttanut myös niin että kiimat lähes huomaamattomia. Tehnyt hepasta tasaisemman :)

    VastaaPoista
  5. Fridahan tosiaan syö tuota maitohappobakteeria mahaansa ja auttaa. Samoin saa BE-vitamiinia joka rauhoittaa. Toki tuotakin voisi kokeilla, mutta koitan pitää purkeista syöttelyn minimissään. Maitohappobakteeritkin lopetetaan kunhan kotiutuu uuteen talliin.

    Fridahan ei sinäänsä ole stressivatsainen, ei vain kestä säilöheinää / paljoa sokeria. Kiimathan ilmenevät tasan sillä että tunkee persustaan ruunien tielle, joka ei minusta ole mitään suurta.

    VastaaPoista