2011/02/28

[72] Kevättä rinnassa ☺

VAROITUS! Kuvapostaus luvassa (:



Tänään oli ensimmäinen kunnon päivä uudessa tallissa! Tepsuttelin tyytyväisenä hiihtolomasta tallille bussilla ja olin suorastaan helpottunut kun matka pysäkiltä oli vain reilun kilsan. Fridakin oli aika mukavanoloisesti alkanut koiutumaan talliin. Ilta oli kuulemma sujunut hienosti ja neiti oli enemmän kuin mielissään huomiosta ja herkkuaterioista. Lisäksi ilma oli uskomaton, pakkasta aivan vähän ja muutenkin niin kevät kuin olla voi!

Siinä kun olin tamman käynyt hakemassa "halliin" (sanon sitä tilaa missä hoidan Fridaa halliksi; tallin kylmätila, jossa ovat heinät ja ulkokarsinat) alkoivat kaiken kukkuraksi linnut viserrellä. Oli kerrassaan mahtava fiilis! Fridakin seisoi alku sähläämisen jälkeen ihan rauhassa viiksissä ja antoi minun suorittaa harjaamiset huolella. Harjailun jälkeen heitin ponille suitset päähän ja kikkailimme itsemme kentälle.

Frida on onnistunut jo hankkimaan yhden "vihamiehen", jonka kanssa sen olisi pakko saada tapella kun mennään ohi ja tietenkin tämä hevonen on matkan varrella kun mennään kentälle. Hienosti kuitenkin päästiin sen tarhan ohi, eikä komplekseja syntynyt. Kentällä neiti oli alkujaan hieman häslä, mutta loppua kohden rauhoittui ja jaksoi jopa hetken keskittyäkkin. Tehtiin lyhyt hetki seuraamisharjoitteluja narun kanssa, jotka sujuivat kyllä yli odotusteni. Testasin myös kertaalleen peruutuksen, eikä senkään kanssa ollut ongelmia. Loppuun harjoiteltiin myös lyhyesti namista luopumista, Frida on hienosti hiffannut jo senkin ettei hamuamalla saa nameja (: Ah, että olen ylpeä tytöstä! Lyhyen treenailun jälkeen palattiin hallin kautta tarhailemaan ja mussuttelemaan päiväheinät loppuun. Olen kyllä todella tyytyväinen päätöksestämme vaihtaa tallia, nyt kun vielä saan tämän viikon puuhailla ihan rauhassa tuolla ilman koulun tuottamia paineita. Huomenna olisi tarkoitus kokeilla juoksutusta lyhyesti, postausta tuskin tulee koska kukaan ei ole tulossa meitä kuvailemaan. Loppuviikolla sitten kuulumisia, siihen saakka -> nauttikaa kevään tulosta ja menkää puuhailemaan ulos ((:










2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kiva postaus (= Mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
  2. Kiitos (: Sony a330 järkkäri (+ KIT-putki + 70-300mm putki)

    VastaaPoista