2011/02/12

V i d e o i n t i a + muuta sälää


Kooste valmennuksesta, jälleen vain lyhyet pätkät askellajeista.

Tämän postauksen tarkoituksena on myös kiittää teitä lukijoita! En olisi ikinä uskonut, että tämä blogi saisi näinkin monta lukijaa ja kiitoshan tästä kuuluu täysin teille ihanat lukijat (:

Nyt haluankin kysyä, kiinnostaako teitä erityisesti jokin mistä voisin postata? (Fridasta tarkempaa tietoa, ruokinnasta, varusteista tai vaikka tallista yleensä) Mitä tahansa saa ehdottaa (: Voisin myös ottaa tuohon sivulle linkkeihin muutaman blogisen, ehdoteklaapa siis.

6 kommenttia:

  1. En keksi mitään ku tää on täydellinen tämmösenä, kiitti itelles et jaksat kirjotella :--)

    Ja pakko mainita viel et Fridahan menee tositosi hyvin tossa videon lopussa!

    VastaaPoista
  2. oon samaa mieltä ku tiia, mutta ois kiva saada postaus vaikka fridan tallista! kuvia vaikka tallista ulkoapäin, sisältä, kuva fridan karsinasta, ratsastuspaikoista, (esim. kenttä), tarha, ja yleensäkkin mitä tallillanne on :) mullaki on ollu tarkotuksena tehä sellanen postaus, (johon joskus jaksaisin kuvata...) ja ois kiva että monet kertois vähän millasessa tallissa hevoset asustaa :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi13/2/11

    Juu kiitos vaa itelles tästä hienosta blogista! Minustaki ois kiva saaha jotai postaust tallista ja vaikka ruokinnasta (:

    VastaaPoista
  4. Hahhah, no hyvä että kelpaa tälläisenä ja oikeasti tuhannet kiitokset! On todella ihana kuulla, että jotkut tätä blogia oikeasti lukevat, jaksaa sitten taas hyvillä mielin kirjotella :D

    Kattelen tuota talli / ruokinta postausta jossain vaiheessa (:

    worryrock, kiitti ((: Kyllähän se nyt on alkanut taas tykkäämään musta :DD

    VastaaPoista
  5. Kuvia tallista sisältä ja ulkoa, kentältä, tarhoista ym. Myös joku Fridan "käyttöohje" olisi ihan hauska lisä. :)

    VastaaPoista
  6. Hecc, räpsin varmaan hiihtolomalla kuvia kun päästään nyt uuteen talliin (: Ehkä siitä voisin sitten esittelyä laittaakkin. Tuollainen käyttöohje olisikin kiva idea! (: Kiitos.

    VastaaPoista