2011/02/24

[68] Toppahousut ois POP!

Oho, on kulunut hirmuisesti aikaa viime päivittelystä! En ole ensinnäkään vain muistanut päivitellä ja toisaalta tallilla ei ole ollut kovin mukavaa, joten en ole kuviakaan ottanut. Frida on kyllä toiminut hyvin maastakäsin (ja silloinkin kun parikertaa olen käyntiä selästä mennyt) ja muutenkin on ollut mukavaa, mutta tallilla vain ei ole mikään onnistunut. Käytiin jopa hakemassa itse heinää auton takakontissa, kun heinä oli loppunut kokonaan!

No nyt on kuitenkin tullut helpotusta myös näihin asiohin. Olemme nimittäin löytäneet uuden tallipaikan! Mukava 8-hevosen maalaistalli, jossa kuitenkin mukavat puitteet. Muutto olisi luultavasti edessä jo sunnuntaina, saa nähdä miten Frida kotiutuu (:

Tänään oli kuitenkin valmennus, joka sujui sinäänsä ihan hyvin. Pakkasta oli liikaa minun osaltani ja Frida ei olisi millään jaksanut keskittyä. Videolta näytti ihan rauhalliselta, mutta tuntui aika räjähtävältä kun poni ei välillä kuunnellut yhtään. Opin kuitenkin käyttämään ohjasotteita pehmeämmin ja hidastamaan pelkällä hengityksellä. Loppujen lopuksi, oli siellä pari mukavaakin pätkää (:

3 kommenttia:

  1. Toppahousut ois pop ;)
    Kiva kun Fridalle löytyi mukava tallipaikka :)
    Muuten- minulle on jäänyt jotenkin epäselväksi, että onko Frida oma ponisi vai vuokraponi? =)

    VastaaPoista
  2. tuolla tosiaan on pirun kylmä! Itsekkin vaikka maneesissa ratsastelen, sormet ja varpaat tuntuu vaipuvat joka ratsastuksen aikana ikijäähän. :)
    Niin tosiaan perustin oman blogin huvin ja urheilun vuoksi:D

    niin siis Fridan vanha hoitaja täällä pölisen:D

    VastaaPoista
  3. Krizzz, Frida on minulla pitkäaikaisessa ylläpidossa. Eli perjaatteessa papereissa on toinen omistaja, mutta olen vastuussa ponista ja sen huollosta (:

    Masa, olisipa meilläkin maneesi :D Toisaalta olen niin tottunut ratsastamaan ilman maneesia (koko ikäni), että voisi olla todella haastavaa siihen taas totutella (viime keväänhän ratsastin maneeissa). Jeps, aloin seurailemaan teidän blogia ((:

    VastaaPoista