2010/09/25

[12] Kirahvi!

Tiesittekös sitä, että omistan kirahvin? Ettekö, no en kyllä minäkään :D
Tänään saavuin hieman ennen kahtatoista tallille, kuten useimmiten viikonloppuisin. Ilma oli kohtalaisen hyvä, mikä oli tietenkin iloinen yllätys. Hyvästä aamusta tyytyväisenä hain Fridan sisälle ja aloitin puunauksen. Poni oli yllättävän kurainen, mutta sen puunaamiseen meni yllättävän lyhyt aika. Kaiken kukkuraksi tamma seisoi lähes koko ajan nätisti, eikä koittanut kuopia laisinkaan. Pian olimmekin valmiit ja tepsuttelimme kentälle. Juoksutus sujui hyvin, Frida kuunteli minua molempiin suuntiin hyvin, vaikka olikin hieman laiskan oloinen.

Hetken kuluttua kipusinkin selkään ja aloitin käyntityöskentelyn. Frida oli tosiaan hieman tahmea ja olisin kaivannut ehkä raipankin. Lisäksi oma oikea jalkani on totaalisen jumissa ja nyt kun koitan antaa sillä pohkeita niin hommasta ei tule mitään :s Tästä syystä toinen kierros olikin ponille hieman hankala. Kesken ratsastuksen poni meinasi lähteä käsistä ja minä noudatin jälleen valmentajan neuvoja -> kipusin alas ja aloitin juoksutuksen. En tälläkään kertaa juoksuttanut paljoa, vain sen verran että poni jälleen kuunteli minua, kunnes kiipesin uudestaan selkään. Frida tuntui heti paljon paremmalta! Niinpä aloitin hetken kuluttua ravityöskentelyn. Poni oli jälleen kuin kirahvi... Ei kyllä voi johtua satulasta, koska juoksuttaessa myös ilman satulaa on kirahvina pää taivaissa, joten taitaa vain johtua siitä ettei osaa käyttää takapäätään oikein. No siitä jatketaan treenaamista. Loppujen lopuksi ravityöskentelykin sujui kohtuullisen hyvin ja lopettelin hetken kuluttu ratsastuksen. Frida oli todella väsynyt ratsastuksen jälkeen, eikä jaksanut edes kuopia yhtään pesarissa. Kun tamma oli hoidettu ja viety pihalle, vein hepoille heinät ja laitoin Fridan iltamuonat valmiiksi. Saa nähdä mitä se nyt sanoo, kun aloitetaan pikkuhiljaa ponyn syöttäminen.


Huomenna olisi sitten tarkoitus tehdä tiivis, mutta tehokas ratsastustyöskentely pyöreässä muodossa, mutta saas nähdä mitä siitä tulee :D Lisäksi lähipäivinä täytyisi käydä ostamassa toinen kouluhuopa. + tahdon Fridalle estepenkin!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti