2011/09/20

Hirvivaara!!! D:

No huhhuh! Kaverini Aurora oli (onneksi) tänään kanssani tallilla ja lähdettiinkin siinä sitten tavalliseen tapaan isolle kentälle. Pystyteltiin alkuun kaksi ristikkoa, toisen reunat olivat 50cm ja toisen 40cm.

Ehdin ratsastaa käynnissä vain hetken, kunnes kuului kamala räsähdys ja Frida sinkosi niin lujaa kuin koivista lähti kentän toiselle laidalle! Metsässä jolkotteli Fridan kokoinen HIRVI!!!

Pääsin turvallisesti alas selästä ja tilanteen rauhoituttua kipusin takaisin. Jatkettiin työskentelyä normaalisti. Käynnissä hetki väistöjä ja sitten ravia, Frida toimi yllättävän kivasti. Verryttelyksi tulin esteet kertaalleen ravissa.

50cm esteelle Frida kieltäytyi, sillä itse olin epävarma ja heppa ei ollut pohkeen edessä, seuraavalla kerralla kuitenkin päästiin yli. Parin hypyn jälkeen siirryttiin laukkaan ja hiljalleen myös laukkahyppyihin.

Vauhtia oli tänään hurjasti! Ja alku menikin siihen, että koitin saada ponia hidastamaan ja täten hypyistä tuli hassuja. Frida tuli kauhealla vauhdilla esteelle, hidasti ja pomppasi korkealta yli. Kuitenkin hypyt alkoivat vähitellen sujumaan todella kivasti.

Sain laukkaa rauhoitettua istunnallani ja tällöin pystyin olemaan tekemättä pidätteitä ohjista ennen estettä ja hypyt sujuivat paljon sujuvammin. Lopuksi korotettiin vielä toinenkin este siihen 50cm reunoilta, Frida hyppäsi edelleen nätisti.

Frida kuumeni esteistä hirmuisesti, ei ole ikinä ollut noin haastava. Mutta toisaalta se toimi kuitenkin hyvin ja pysyi käsissä! Jäi loppujen lopuksi hyvä fiilis ja loppuravitkin sujuivat kivasti (: Lähdettiin kentältä tien kautta, sillä epäilin hirven olevan vielä metsässä.

Ja siellähän se oli! Juoksi meidän takaa läheiselle pellolle ja sai Fridan ihan paniikkiin. Toivottavasti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun nähdään ponin kanssa hirvi!

1 kommentti:

  1. Blogissa on tunnustus sinulle! Siulla on kyllä kiva blogi kaikinpuolin! =)

    VastaaPoista