2011/09/27

Vauhdikasta valmentautumista >>



Tänään meillä oli pitkään odotettu valmennus ja kaikki sujui oikein kivasti (; Tänään oli tehtävänä ratsastaa toisen pitkälle sivulle täyskaarto ja seuraavan lyhyen sivun toiseen kulmaan toinen täyskaarto. Vaihdeltiin siis koko ajan suuntaa ja poni olikin kivasti hereillä!

Tehtiin tehtävää ensin käynnissä ja sitten kevyessä ravissa. Frida oli hurjan reipas, mutta myös kiva! Tehtävä sujui heti kivasti ja Frida liikkui kerrankin myös valkassa hyvin. Jatkettiin tehtävää vaihtamalla täyskaarrot vastakaarroiksi. Kun tämäkin sujui hyvin siirryttiin käyntiin huilimaan.


Huilien jälkeen jatkettiin tehtävää käynnissä, tällä kertaa ottaen mukaan väistöt punaisilla merkitsemiini kohtiin. Frida tajusi väistää hienosti ja saatiin todella hyviä ristiaskelia! Väistöjen välissä otettiin pätkiä harjoitusravia.

En oikein keksi mitään pahaa sanottavaa, sillä poni oikeasti toimi tänään hirmu kivasti! Loppuja kohden vähän lösähti kun alkoi väsyä, mutta kokonaisuudessaan oli ihan super (: Ai niin, hiottiin tänään väistöjä huomattavasti tavallista pidempään ja Fridaa alkoi sitten loppuvaiheesta tympimään: Se alkoi pakittamaan eikä suostunut liikkumaan eteen päin.



Minua lähinnä huvitti ja saatiin kuitenkin tehtyä vielä muutamat väistöt yhteisymmärryksessä ennen loppuraveja. Loppuravien aikana poni päätti säikähtää jotain skootteria, mutta muuten kyllä oli koko ratsastuksen hirmu kivasti. Ens tiistaina uusiksi ja vihdoin päästään myös valmennuksessa laukkailemaan (;

3 kommenttia:

  1. Siis vau te ootte tän syksyn aikan kehittyny iha mielettömästi Fridan kans! Se on kyl yks hienoimmist vuoniksist mitä oon nähny (ja oon sentää ridannu mm. sm tason vuoniksel) et oot kyl tehny tosi hyvää työtä tän kans! Muutenki F:n luonne vaikuttaa aivan ihanalt et oikeen kultakimpaleen oot kyl löytäny (:

    VastaaPoista
  2. Komppailen edellistä! Ratsastat muuten kauniisti :3
    Mikä padi/romaani teillä on?

    VastaaPoista
  3. Kiitos hurjasti!
    Tälläisten kommenttien ansiosta jaksaa tätä blogiakin ylläpitää (:

    Konvehti, mattesin täytettävä lampaankarvaromaani

    VastaaPoista