2011/09/26

Säpäkkä typsy (;

Tänään piti alkujaan olla vapari, mutta päätin kuitenkin käväistä tallilla - Frida oli ollut lauantaina vaparin jälkeen sen verran säpäkkänä ja huomenna olevaa valmennusta ajatellen en halua dynamiittia pepun alle.



Kävin tänään siis juoksuttamassa tamman kä+ra+la pikku kentällä. Huomasin aika pian, että oli ihan hyvä että menin kuitenkin käymään tallille, Fridasta kun on löytynyt ihan "uusi" puoli kauran syömisen alkaessa (saa noin 0,5l kauraa päivittäin) :D Fridan mielestä nimittäin kaikki oli äärettömän pelottavaa ja vauhtia oli vaikka muille jakaa, vaikka juoksuttaessa se sitten olikin nätisti.



Juoksuttelin yhteensä reilut 30min. Otettiin paljon ravia, joka näytti todella kivalta. Laukkakin sujui ihan kivasti ottaen huomioon, että oltiin pikku kentällä. Treenin jälkeen Frida ei ollut ollenkaan hionnut, sillä on tainnut kunto nousta, sillä nykyään saa ratsastaa reippaasti ja työskennellä laukassakin, kun ennen poni hikosi mahdottomasti kun otti edes minuutin laukkaa.

Loppukäynnit kävin taluttelemassa maastossa, Frida oli hienosti eikä enää säpsynytkään (: Huomenna siis valmennukseen! ps. pahoittelut vanhoista kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti