2011/09/14

Uudet popot ja syksyn sateita!



Nyt on ollut hieman päivittelytaukoa, sillä materiaaliakaan ei ole. Tuossa kuitenkin viime viikon hyppeilyistä koostetta (: Muistakaahan KYSELLÄ niin saan sen kysymyspostauksen jossain vaiheessa toteutettua!

Maanantaina oli ponilla kevyt juoksuttelupäivä, joka sujui tavalliseen tapaan näpsäkästi - ei mitään ongelmia. Kun muistelee viime syksyn kiskomis/riehumispelleilyä huomaa kyllä kehitystä silläkin saralla, onneksi!

Tiistaina meillä sitten olikin valmennus. Oltiin pikkukentällä ja väänneltiin ihan perusjuttuja kauheassa sateessa. Aluksi hieman siirtymisiä, koitetaan saada poni käyttämään siirtymisissäkin takapäätään ja se alkaakin pikkuhiljaa onnistua (: Lisäksi reenailtiin väisttättämistä ympyrällä, alkuun oli molempien osalta ymmärtämisvaikeuksia. Kuitenkin lopulta tajuttiin tehtävä ja sekin sujui hyvin (:

Lopuksi reenattiin vielä ravissa tarkasti teiden ratsastamista, joka sujui kivasti. Valkku oli todella tyytyväinen poniin ja muhun, mutta musta tuntui että kyllä se poni on paremminkin mennyt. Mulla ei vain ole nyt inspiraatiota valmennuksiin, jotenkin tuntuu että Frida hyytyy ja muuttuu tosi raskaaksi ratsastaa ja oma ratsastus muuttuu ihan kamalaksi. No eiköhän se siitä...

Valmennuksen jälkeen Fridalla oli vielä kengityskin, joten nyt on uudet popot jalassa (: Tänään olikin vapaata ja huomenna menenkin yksikseen tallille, saa nähdä mitä keksin puuhasteltavaksi. PS. pitäisikö minun näin syksyn tullen vaihtaa otsikkokuvaa?

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15/9/11

    ajattelin laittaa muutaman kysymyksen sinulle kysymyspostausta varten:

    Miksi valitsit juuri Fridan ?
    Millaisia hevosia testasit ennen Fridaa ?
    Mitä ovat Fridan huonot puolet ?

    VastaaPoista